Publicitate

loading...

Infioratoarea poveste a femeii-girafa! Incredibil cum arata acum!

Infioratoarea poveste a femeii-girafa! Incredibil cum arata acum!
loading...

Infioratoarea poveste a femeii-girafa! Incredibil cum arata acum!

Si-a dorit să se transforme într-o girafă. Şi-a tatuat corpul, si si-a incarcat gâtul cu inele de metal, pentru a-l forţa să se lungească.

Sydney Smith, 30 de ani, era fascinată de triburile Kayan Lahwi. Ritualurile lor şi tehnicile prin care fetele îşi lungeau gâtul folosind inele de metal erau obiecte de studiu zilnic.

“De când mă ştiu, am avut gâtul lung. La şcoală, colegii îmi spuneau ‘fata girafă’. La un moment dat, am văzut un documentar despre triburile Kayan Lahwi pe National Geographic. Din acea zi, toată viaţa mea s-a schimbat!”, a spus tânăra.

În adolescenţă, îşi prindea în jurul gâtului umeraşe de sârmă, înainte de a merge la culcare. Dupa o mica pauza, timp de gandire de cateva luni, a decis sa se”remodeleze” intr-un mod extrem. Incepand din 2011, timp de 5 ani, si-a prins de gat un colier de cupru, adaugand inele, fie înlăturând verigile, după caz. Niciodată, însă, nu le scotea pe toate.La un moment dat, avea 15 inele în jurul gâtului.

Cand s-a hotarat că nu vrea să mai fie “girafă” şi a început să-şi scoată inelele, decizie care a uimit pe toata lumea.

“În Statele Unite, este un pic mai greu pentru o femeie să lucreze cu 15 inele în jurul gâtului. Cred că singurul mod în care poţi reuşi asta este să te izolezi complet, să renunţi la serviciu, la prieteni, să nu mai ieşi din casă şi să nu conduci. Iar eu nu puteam să trăiesc aşa. La un moment dat, totul a devenit logic pentru mine”, a spus aceasta. Decizia sa a surprins pe toată lumea.

În prezent, tânăra se află sub tratament medical de specialitate, pentru a depăşi trauma. Cu toate acestea, Sydney spune că nu a regretat nicio clipă decizia care i-a schimbat viaţa,  si are acum un gât lung de 30 de centimetri.

“Mă simţeam în siguranţă având inelele în jurul gâtului. Cumva, eram protejată. Îmi lipseşte totuşi senzaţia aceea de metal rece”, a mai spus tânăra, citeaza realitatea.net.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]