INGROZITOR ce a găsit o femeie sub tapetul casei sale ! TE IA CU FIORI

INGROZITOR ce a găsit o femeie sub tapetul casei sale ! TE IA CU FIORI

loading...

Tapetul poate ascunde lucruri cutremurătoare, dacă se află pe pereți înainte ca tu să te fi mutat în casa respectivă

Dacă nu ești primul proprietar, niciodată nu știi ce povești se ascund între pereții casei tale. Este o lecție pe care a învățat-o o femeie din Paris. A vrut să renoveze, așa că a hotărât să dea tapetul jos, cu ajutorul nepoatei ei studente, pe care o ține în gazdă. Tânăra a descoperit un secret cutremurător, păstrat de-a lungul anilor.

Când mătușa ei a rugat-o să o ajute, studenta a acceptat fără nicio reținere. A început să sfâșie tapetul de pe pereți bucățică cu bucățică, până când a descoperit câteva rânduri scrise în franceză, potrivit viralnova.com. La început, tânăra nu a reacționat în niciun fell, mai ales că nu știa să citească atât de bine în franceză. Când mătușa ei a tradus mesajele, au fost șocate. Acestea păreau a fi scrise de un bărbat, pentru copilul său.

„Într-o zi vei înțelege, dragul meu copil, că aș fi putut să asist la creșterea ta, iar comportamentul sălbatic al mamei tale nu m-a lăsat să fac asta. Și să crezi că am creat ceva pentru ca într-o zi să fiu acasă în fiecare noapte, dar mama ta nu a înțeles subtilitatea jocului. Eu plec, nu știu unde, dar promit din toată inima că voi veni să te văd foarte des”, scrie într-unul dintre paragrafele ascunse sub tapet.

„Copilul meu, nu mai am moralul necesar și nu mai pot găsi puterea să lupt cu mama ta, pentru că am iubit-o mult prea mult. Trebuie să înțelegi că a devenit necesar pentru noi să încetăm această uniune (…). Mama ta nu are idee ce este ea cu adevărat. Ai fost minunat, eram profund fericit. În ciuda tuturor celor întâmplate, încă te iubesc. Adio”, mai scria pe perete.

Cele două femei au fost curioase să afle cine a locuit în apartament, în trecut. Vecinii le-au spus că bărbatul care a locuit acolo era foarte silențios și că lucra drept caricaturist politic. Aceștia au mărturisit că păstra totul pentru el și că, într-o zi, pur și simplu a dispărut. Cu toate acestea, nu au reușit să afle, concret, identitatea fostului locatar.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )