IPOTEZA SOCANTA ! Bebelusii din Arges au murit din cauza unui VACCIN

IPOTEZA SOCANTA ! Bebelusii din Arges au murit din cauza unui VACCIN

loading...

În timp ce autoritățile române încearcă de zile bune să găsească sursa valului de îmbolnăviri în rândul bebelușilor, cadre medicale din Argeș avansează o ipoteză șocantă: micuții ar fi ajuns la spital, în stare gravă, din cauza vaccinului anti-hepatic.

Astfel, într-un articol publicat de argesplus.ro sunt citați medici argeșeni care susțin că vaccinul împotriva hepatitei B ar sta la baza îmbolnăvirilor.

Potrivit acestei publicații, toți bebelușii internați la Pitești și la București au fost vaccinați împotriva hepatitei B în aceeași perioadă și anume la începutul acestui an!

“La mine acasă, a venit o asistentă să-i facă bebelușului vaccinul împotriva hepatitei B! Se întâmpla pe data de 14 ianuarie! A doua zi, copilul începuse să se simtă rău! L-am dus la spitalul de pediatrie, loc unde s-a constatat că prezintă rotavirusul, fără să fiu sigură că l-a contactat în spital. Apoi, am ajuns cu el la București”, a declarat o mămică, pentru sursa citată.

Deși publicația a cerut un punct de vedere de la Direcția de Sănătate Publică Argeș, instituția nu a confirmat nici până la această dată dacă valul de îmbolnăviri provine de la respectivul vaccin.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )