La Oxford se predă în limba româna, iar un sfert dintre noii studenţi la informatică sunt români

La Oxford se predă în limba româna, iar un sfert dintre noii studenţi la informatică sunt români

loading...

La Oxford se predă în limba româna, iar un sfert dintre noii studenţi la informatică sunt români!

Performanţele elevilor noştri i-au impresionat atât de tare pe englezi încât i-au declarat admişi înainte de a da bacalaureatul, relatează postul tv digi24. Un sfert dintre viitorii studenţi admişi la secţia de informatică la Oxford sunt din România.

Dintre cei care vor au inceput cursurile în toamna trecuta sunt și Ioana Vasile de 19 ani care a absolvit Colegiul Naţional Carol I din Craiova cu 10 pe linie. Coleg cu Ioana este Gabriel Ineluş, care a absolvit Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Braşov. Şi Ciprian Știrbu din Bacău, Colegiul Naţional Gheorge Vrânceanu, a fost admis la Oxford.

Pentru tinerii care vor păși pragul renumitei universități, există și un sprijin moral românesc oferit de Societatea Culturală Româna de la  Oxford care își propune să ofere un punct de întâlnire pentru români, indiferent de cetățenia lor actuală, precum și celor interesați decultura română. Scopul societății este acela de a  promova interesele studenților români de la Universitatea din Oxford, de a promova o mai bună înțelegere a culturii din România șiRepublica Moldova și pentru a promova relații mai bune între comunitatea românească și comunitatea Universității din Oxford.

Continuarea aici —> all4romania.eu

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )