Liviu Dragnea: „Mă consider o persoană foarte cinstită…Guvernul nu are motive să demisioneze”!

Liviu Dragnea: „Mă consider o persoană foarte cinstită…Guvernul nu are motive să demisioneze”!

loading...

Liviu Dragnea: „Mă consider o persoană foarte cinstită…Guvernul nu are motive să demisioneze”!

Mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic, inițiat de un procuror care și-a uzurpat calitățile oficiale și care, la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotărârea care să-i spună de ce a fost condamnat. Daca vi se pare normal ca după zece luni un om în România să nu știe pentru ce a fost condamnat, pe de o parte, pe de altă parte, o hotărâre incompletă, la care lipsește expunerea și motivarea. Codul de procedură penală spune, practic, că acea hotărâre nu există. Și, ca să închei: eu nu am furat nimic”, a spus Liviu Dragnea.

„Fac apel la calm. La Cotroceni s-au strâns oameni, teama mea e ca acolo va fi un bulgăre de zăpadă, vreau să facem tot posibilul să nu escaladeze. (…) Guvernul nu are de ce să demisioneze. Ministrul Grindeanu și Florin Iordache vor avea o discuție după moțiunea de cenzură”, a declarat Liviu Dragnea.

„Eu repet ce am spus mai devreme. Cred că trebuie o dezbatere, nu neapărat în Parlament, ci undeva, dacă Academia va accepta, la care să participe şi experţi străini, dar foarte important, asociaţiile magistraţilor şi orice alţi specialişti din domeniu, pentru că nu cred că strică cuiva această analiză. Este vorba de o analiză şi o dezbatere serioasa, bineînţeles cu argumente şi nu cu ţipete”.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat  că Guvernul Grindeanu nu are de ce să demisioneze.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )