LOVITURĂ DE STAT în Turcia! Premier: Acțiunile armatei sunt ILEGALE

LOVITURĂ DE STAT în Turcia! Premier: Acțiunile armatei sunt ILEGALE

loading...

LOVITURĂ DE STAT în Turcia! Premier: Acțiunile armatei sunt ILEGALE

Premierul turc a anunțat că cei responsabili pentru tentativa de lovitură de stat vor plăti cel mai mare preț. Acesta a precizat că va folosi forța militară împotriva celor care organizează lovitura de stat. Premierul specifică că această încercare de lovitură de stat este organizată de o parte a armatei.

Sky News anunță că armata a preluat controlul țării.

Yldirim spune că este vorba despre o lovitură de stat împotriva guvernului.

Un grup din cadrul armatei Turciei a încercat să răstoarne guvernul, iar forțele de securitate au fost chemate să facă „ceea ce este necesar”, a anunțat vineri seara premierul Binali Yildirim.

 

Premierul spune că armata a încercat o lovitură de stat. Tancurile sunt în apropiere de aeroportul Ataturk. ”Tenyativ e comisă de o grupare din armată. Cei responsabili pentru tentativa de lovitură de stat vor plăti cel mai scump preț.”, a spus premierul. Se pare că nu se știe nimic despre președintele Erdogan și familia sa.

Televiziunea de stat din Turcia a fost închisă, iar rețelele de socializare sunt blocate.

Turcia e scenă de război în această seară! O lovitură de stat pusă la cale de premierul Binali Yldirim ar fi în curs de desfășurare. Conform presei internaționale, armata a preluat puterea, însă nu se știe de partea cui, a președintelui Erdogan, sau a premierului Yldirim.

TENTATIVA de LOVITURĂ de STAT din TURCIA: Sute de militari au fost arestaţi

Un total de 754 de militari au fost arestaţi în legătură cu puciul unui grup de soldaţi rebeli în Turcia ce părea să fi luat sfârşit sâmbătă dimineaţa, dar care s-a soldat cu moartea a cel puţin 60 de persoane, a anunţat sâmbătă agenţia de presă progouvernamentală Anadolu citată de AFP.

Sursa: www.stiripesurse.ro

young-idealists-killed-in-isil-attack-in-turkeys-border-town-of-suruc-7833-720-400-465x390

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )