Lucruri care ți se întâmplă când mori

Lucruri care ți se întâmplă când mori

loading...

Lucruri care ți se întâmplă când mori!

Ce se întâmplă cu noi după ce murim? Unde merg sufletele noastre? Dacă ai un trecut religios, sunt șanse mari să crezi că acestea merg fie în Rai, fie în Iad.

Există o mulțime de cercetări științifice legate de ce se întâmplă după ce oamenii își părăsesc corpurile când mor și apoi se întorc după ce au petrecut puțin timp în lumea spirituală. Mii de astfel de declarații ale acestor oameni care au fost atât de aproape să plece dintre cei vii ne oferă informații care ne ajută să ne facem o părere mai completă despre ce ne așteaptă după ce murim. În unele declarații se vorbește despre iad, și in cele mai multe despre Rai, însă mai există și o altă față a monedei care trebuie analizată, scrie sfatulparintilor.ro.

Doctorul Michael Newton un psiholog specializat în hipnoterapie, și-a hipnotizat pacienții pentru a-i scăpa de experiențe traumatizante din trecut care îi împiedicau să se vindece. Curând, el a descoperit că era capabil să aducă la lumină întâmplări care nici măcar nu au avut loc în această viață, ci la graniță.

În carțile sale, Călătoria sufletelor și Destinul sufletelor, el dezvăluie câteva dintre cazurile la care a lucrat tip de peste 4 decenii. Surprinzător, declarațiile făcute de cei ajunși la granița dintre viață și moarte sunt asemănătoare.

Astfel acesta a tras 7 concluzii.

  1. Retrăiești întreaga viață

Un fenomen întâlnit la toate persoanele care se află în brațele morții este faptul că în acele momente, în câteva secunde, își revăd întreaga viață. Sinapsele creierului intră într-o stare rapidă, ceea ce permite accesarea memoriei chiar înainte ca sufletul să se separe de corp.

  1. Îți poți vedea corpul

Multe persoane își pot vedea trupul chiar în momentul în care se desprind de el. Ești capabil să vezi împrejurimile și tot ce se întâmplă în apropierea corpului tău „mort”. Acest lucru nu te va speria întrucât ți se va părea ceva absolut normal. Unele persoane au mărturisit că erau supărate/frustrate de modul în care au murit și că și-ar fi dorit să se întoarcă în trup pentru a se putea răzbuna. Sentimentele acestea însă dispăreau în momentul în care începeau să se apropie de lumină.

  1. Lumina 

Toți oamenii care s-au aflat aproape de moarte au declarat că au văzut o lumină. Aceasta apare la distanță, iar tu ești atras către ea ca și cum un magnet ar fi acolo și tu nu te poți împotrivi. Lumina este mereu acompaniată de sentimente de dragoste și pace.

  1. Te întâlnești cu persoane dragi decedate

Chiar la intrarea în lumea spirituală în care ai fost atras de lumină ești întâmpinat de persoane dragi ție, care sunt acolo ca să îți ofere confort. Este un soi de reuniune. Acestea nu sunt neapărat rudele din această viață. Pot fi membri de familie dintr-o altă linie de sânge de care acum nu știi, însă care te vor saluta cand intri în lumea spirituală.

Este important de știut că sufletele vor lua o formă asemănătoare cu a corpului său fizic pentru a crea o senzație de familiaritate.

Continuarea aici —> www.dcnews.ro

suflet_parasind_corpul_37907700

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )