LUCRURI DE STIUT CAND ESTI LA PAMANT

LUCRURI DE STIUT CAND ESTI LA PAMANT

LUCRURI DE STIUT CAND ESTI LA PAMANT!

Fiecare are momentele sale, cand se simte la pamant. Cand se intampla asa ceva, ti se pare ca lumea s-a sfarsit, ca nimic nu se mai  poate reface. Cazi intr-o stare cumplita, te simti sfarsita, poate, simtind ca nu exista nicio solutie. Din fericire, nu este adevarat! Exista 5 lucruri de stiut cand esti la pamant, care sa te scoata din starea aceasta! Si garantat totul va fi mult mai bine!

# Lucrurile se vor indrepta!

Chiar daca nu crezi in acele clipe, timpul le va vindeca sau rezolva pe toate. La inceput totul pare pierdut, dar, pe masura, totul reintra in normal, fara ca tu sa faci mare lucru. Trebuie doar sa iti continui viata, cat mai firesc cu putinta.

# Ce nu te ucide, te face mai puternica

Asa e o zicala! Adevarul este ca viata intreaga este o experienta si tot ceea ce traiesti este doar un exercitiu. Sau, cel putin, asa ar trebui sa fie. Invata din exeperientele tale si nu te lasa doborata de ele. Din orice intamplare poti invata ceva. Ba, mai mult, daca nu ai experiente diverse, nu te vei putea descurca in viata.

# Intotdeauna poti vorbi cu cineva

Cand ai o problema, nu trebuie sa tii toate aceste lucruri cate te macina in sufletul tau. Imparte cu cineva, cere parerea cuiva.

Continuarea aici —-> bydiana.ro

1877378-1280x1024-95cf9c905ee48910077ae31d1c644be12b5ca39363a08-f6ZRGD_fw658-crop

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]