MAI CEVA CA-N COMEDII ! CURSA AERIANA Viena-Londra, OPRITA DE LA DECOLARE după ce o pasageră a crezut că a văzut un islamist

MAI CEVA CA-N COMEDII ! CURSA AERIANA Viena-Londra, OPRITA DE LA DECOLARE după ce o pasageră a crezut că a văzut un islamist

loading...

MAI CEVA CA-N COMEDII !

Un avion al companiei EasyJet a fost oprit sâmbătă pe aeroportul din Viena cu puțin timp înainte de decolarea spre Londra după ce o pasageră a crezut că vecinul ei de scaun este un extremist islamist, au anunțat autoritățile austriece, citate de AFP.

“Femeii i s-a părut că a văzut mesaje având legătură cu ISIS pe telefonul mobil al bărbatului”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne austriac, Karl-Heinz Grundboeck.

Femeia a alertat personalul navigant, decolarea a fost anulată și toți pasagerii au fost debarcați cu bagaje cu tot pentru o inspecție a aparatului de zbor.

“Totuși, nu s-a găsit nimic, avionul a decolat ulterior, dar bărbatul și femeia nu, ei urmează să fie interogați”, a explicat Grundboeck care a adăugat că bărbatul este cetățean irakian. Oficialul austriac nu a putut indica naționalitatea femeii.

Incidentul s-a produs în contextul unei tensiuni extrem de crescute în Europa după atentatele de marți din Bruxelles, revendicate de Stat Islamic.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )