MAMA CRIMINALA care a ingropat cinci copii si a agresat un baietel, IN LIBERTATE ! ROMANIA-SCANDALOS !

MAMA CRIMINALA care a ingropat cinci copii si a agresat un baietel, IN LIBERTATE ! ROMANIA-SCANDALOS !

loading...

Cunoscută ca mama criminală din Uricani, Alina Ardeleanu este la un pas de a se întoarce din nou după gratii. Povestea femeii este înfricoşătoare.

Aceasta a adus pe lume şase copii, însă, doar o singură fetiţă mai trăieşte. Este acum în grija serviciilor sociale, în vreme ce toţi fraţii şi surorile ei au fost ucişi.

Cazul cel mai recent este a celor trei frăţiori, cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit împreună în apartament, din cauza unei lumânări pe care mama a aşezat-o lângă patul lor, înainte de a încuia uşa apartamentului şi a pleca, cel mai probabil, la birt. Când s-a întors, a găsit apartamentul în flăcări, dar nici atunci nu a chemat ajutor. Era atât de băută încât a căzut pe scara blocului şi şi-a fracturat bazinul.

Pentru tragedia din iunie 2015 ea este încă anchetată. Dar are deja o pedeapsă de ispăşit. În octombrie 2015 a fost condamnată la 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare pentru abuzarea sexuală a unui copil din vecini.

Condiţiile impuse de instanţă pentru a ispăşi pedeapsa în libertate au fost de a face cursuri de consiliere psihologică şi de a presta servicii în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile. Procurorii au constatat că aceasta nu a şi-a respectat obligaţiile impuse de către judecători şi au cerut revocarea suspendării executării pedepsei. Pe 5 aprilie 2016, magistraţii vor decide dacă Alina Ardeleanu se va întoarce după gratii.

În urmă cu 12 ani, i-au mai murit doi copii. Un băieţel în vârstă de doar 7 luni şi o fetiţă de 2 ani, care au fost ucişi de fostul ei iubit. Acesta ar fi fost deranjat de plânsetul bebeluşului.

Ar fi încercat să-i dea biberonul cu lapte, dar nu a reuşit să-l liniştească, astfel că l-a lovit în cap şi sugrumat, iar aceeaşi soartă a avut-o şi sora lui.

Bărbatul a luat întreaga vină asupra lui şi a fost trimis la închisoare, unde a şi murit, în timp ce mama copiilor a fost lăsată liberă şi avea să aducă pe lume alţi prunci care au avut tot o soartă tragică.

Jurnaliştii de la Adevărul scriu că, în urmă cu 12 ani, mama l-ar fi ajutat pe criminal să-i îngroape copiii în albia unui pârâu secat, aflat în apropiere de casa în care trăiau la acea vreme.

citeste mai mult aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )