MARTURIA SOCANTA a unui ROMAN din Bruxelles

MARTURIA SOCANTA a unui ROMAN din Bruxelles

loading...

Inima Europei a fost zguduită de atentate teroriste, marți (22 martie). Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, iar alte patru la metrou, care s-au soldat cu peste 34 de morți și 150 de răniți. Iata discutia cu un român care lucrează în capitala Belgiei. Orașul pare pustiu, nu mai sunt oameni pe stradă, după ce poliția le-a interzis să mai iasă din case.

„Nu prea mai sunt oameni pe stradă. Poliția le-a interzis să mai iasă. E cod maxim de alertă generală. Asta înseamnă că sunt blindatele scoase pe străzi, acolo unde sunt instituții publice. La televizor spun că situație este sub control și că autoritățile se așteptau la aceste atentate, dar nu știau când și unde vor avea loc”, a declarat Marius Slusar.

Românul susține că media belgiană a relatat despre închiderea aeroportului până pe 6 aprilie. De asemenea, s-a făcut apel pentru donarea de sânge, deoarece este mare nevoie, pentru cei peste 150 de răniți. Rețeaua de telefonie mobilă a fost picată o vreme, după panica generală care s-a creat în urma atentatelor.

„Autoritățile belgiene au găsit centuri cu explozibil și în alte stații de metrou. Teroriștii le-au abandonat deoarece a fost închis tot transportul în comun. Aveau de gând să facă și mai multe atentate”, a mai spus Slusar.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )