Minune în lumea creștină! A fost găsită casa lui IISUS! Imaginile sunt copleșitoare!

Minune în lumea creștină! A fost găsită casa lui IISUS! Imaginile sunt copleșitoare!

Minune în lumea creștină! A fost găsită casa lui IISUS! Imaginile sunt copleșitoare! Aceste fotografii schimbă istoria! Te vei uita fascinat de la prima până la ultima! „Este uluitor!”Așa arată casa Mântuitorului! Poate fi considerată descoperirea arheologică a mileniului!

O casă modestă din piatră şi mortat, amplasată pe mijlocul unui deal, înconjurată de două morminte şi o biserică ar fi casa în care a copilărit Mîntuitorul, spune un arheolog britanic. Dacă teoria lui Ken Dark este corectă, atunci un mare mister al creștinătății este pe cale de a fi elucidat: locul în care ar fi copilărit Isus.
Începînd cu anul 2006, dr. Ken Dark a încercat să identifice în localitatea Nazareth din nordul Israelului, casa în care Fecioara Maria și Iosif l-ar fi crescut pe Fiul lui Dumnezeu, iar rezultatul căutărilor sale a fost publicat în prestigioasa revistă „Biblical Archaeological Review”.

Casa lui Isus a fost localizată de arheologul britanic sub clădirea Mînăstirii „Surorile Nazarethului”, în imediata vecinătata a Bisericii „Buna Vestire”. Locuința este identică majorității locuințelor de la începutul secolului I, săpată în calcar, cu mai multe camere și cu scară interioară. Ce este cu adevărat surprinzător este că una dintre uși a reușit să „supraviețuiască” veacurilor, la fel cum s-a întîmplat și cu o parte a podelei din cretă.

Interesul arheologic în jurul acestei construcții cu o importanță specială pentru creștinătate s-a născut pentru prima dată în 1880, iar cercetările au fost continuate în 1936 de preotul iezuit Henri Senes.

Continuarea aici

casa-2-615x660

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]