Misterul cristalelor care pot ucide

Misterul cristalelor care pot ucide

loading...

Misterul cristalelor care pot ucide!

În anul 2000, în nordul Mexicului, în localitatea Naica a fost descoperită la o adâncime de 300 de metri o grotă gigantică.

Descoperirea s-a făcut prin hazard de către doi mineri care lucrau într-o mină de argint, aflată în apropiere.
Grota are o suprafață echivalentă cu opt terenuri de fotbal, iar în interior sunt cristale, unele atingând o lungime de 14 metri.

Condițiile din interiorul grotei sunt infernale. Temperatura ajunge la 55 de grade Celsius iar umiditatea este de 95%, dublu față de normalitate.

A fost pregătită o echipă formată din speologi, ingineri, cercetători. Aceștia au fost special antrenați pentru astfel de condiții, iar pentru o mai bună protecție a fost creat un echipament special care absorbea umezeala.

Cercetătorii pot coborî în grotă numai 15 minute, după care revin la suprafață. Speologii au asemuit grota cu o catedrală plină de lumini, o lume ireală. Referitor la modul în care s-au format cristalele s-a emis ipoteza că în interiorul pământului a avut loc o implozie nucleară care a dus la formarea cristalelor uriașe.

Oamenii au fost fascinați de cristale. Mai târziu, au constatat că acestea pot fi folosite în anumite terapii. Înainte de a fi utilizat în terapii, cristalul este ținut mai multe zile într-un borcan cu sare de mare pentru a se purifica și reîncărca energetic.

Au fost cazuri în care o persoană a ținut mai multe zile o bucată de cristal în buzunar și a început să se simtă rău. În contact cu organismul uman, cristalul a creat un dezechilibru energetic.

Folosirea o perioadă îndelungată a cristalelor poate duce la grave probleme de sănătate. Persoanele în cauză au slăbit foarte mult, aveau dureri mari de cap, lipsa poftei de mâncare.

Cristalele au viață, transmit energie sau produc dezechilibre energetice care pot fi fatale. Specialiștii atrag atenția că uneori, cristalele pot ucide. Energia pe care o dau cristalele este una telurică și nu astrală, care poate deveni tenebroasă, greu de suportat de organismul uman.

Continuarea aici ——-> www.efemeride.ro

cristale

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )