Moduri in care poti sa-ti racoresti casa fara aer conditionat in timpul verii

Moduri in care poti sa-ti racoresti casa fara aer conditionat in timpul verii

loading...

Moduri in care poti sa-ti racoresti casa fara aer conditionat in timpul verii!

Canicula ne da tuturor batai de cap nu doar cand iesim afara, ci si in propria casa. Cand soarele dogoritor face ca mercurul din termometre sa treaca de 35 de grade, si in casele noastre se simte caldura insuportabila. Aparatele de aer conditionat sunt destul de scumpe, iar montarea lor este consumatoare de timp si implica si ea niste cheltuieli suplimentare. In plus, unele persoane sunt foarte sensibile la aerul rece emanat de aceste aparate. Exista, insa, si modalitati mai ieftine si mai sanatoase prin care iti poti racori casa fara sa ai nevoie de aer conditionat.

Iata ce poti face pentru a avea o temperatura optima in casa:

Acopera ferestrele

Daca vrei sa ai parte de o temperatura cat mai placuta in casa atunci cand afara este canicula, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa blochezi caldura sa intre in locuinta ta. Ferestrele sunt principala cale prin care se face transferul de caldura, chiar si daca stau inchise.

Draperiile groase te vor ajuta sa tii departe caldura. Si mai utile sunt jaluzelele orizontale metalice, care reflecta razele. O alta metoda care da rezultate este lipirea unor folii de aluminiu pe suprafata ferestrei. Rezultatul nu va fi unul placut din punct de vedere vizual, insa metoda chiar da rezultate.

Foloseste un dezumidificator

Un dezumidificator este util in orice casa.

Continuarea aici —–> www.ele.ro

1915780-1280x1024-[DesktopNexus.com]

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )