Nimeni nu credea asta! Ce inseamna de fapt numarul 666!

Nimeni nu credea asta! Ce inseamna de fapt numarul 666!

loading...

NIMENI NU CREDEA ASTA! CE ÎNSEAMNĂ DE FAPT NUMĂRUL 666.

Cu toate că numărul 6 sau secvența 666 este asociată diavolului și lucrurilor nefaste, faptul că vezi mereu acest număr repetându-se nu trebuie să te panicheze absolut deloc, ci dimpotrivă! Semnificația acestui număr și vibrația lui nu este deloc cea pe care o știi. Hai să vedem ce reprezintă, de fapt, acest număr!

În primul rând, numărul 6 se leagă de vibrațiile și energiile iubirii necondiționate, echilibrului și armoniei, altruismului, responsabilității. Mai poate însemna și vindecare, idealism, protecție, conștientizare, integritate, simplitate, nevoi materiale și economie, precum și onestitate.

Secvența 666, alcătuită din vibrațiile lui 6 ridicate la 3, practic, este o compilație de energie care survin tot din vibrația numărului în sine. Atunci când o vezi, ea reprezintă integritate, iubite, iubire de sine, serviciu în folosul comunității, sacrificiu de sine, adevăr,. pace, avuție, casă. Energia lui 6 simbolizează, de fapt, nevoia de stabilitate în toate domeniile vieții tale și se leagă foarte bine de familie și casă. Totodată, simbolizează responsabilitea, care este nevoie a fi îndeplinită prin dragoste.

666 te avertizează asupra abilității de a folosi imaginația și intelectul, care îți vor aduce numai beneficii. Este, de fapt, o avertizare, să fii atent la echilibrul și gândurile pe care le emiți, griji materiale și să te focusezi pe spiritual mai mult. O gândire pozitivă va veni cu rezultate pe măsură.

Continuarea aici —–> elli.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )