Nu mai tine niciodată telefonul în buzunar!

Nu mai tine niciodată telefonul în buzunar!

loading...

Nu mai tine niciodată telefonul în buzunar!

Desi au fost facute să încapă perfect în buzunar, specialiştii avetizează că telefoanele mobile ar trebui ţinute în geantă. Medicul american Devra Davis a studiat efectele radiaţiilor emise de telefoanele mobile şi nu are deloc veşti bune. Ea spune că radiaţiile de tipul celor emise de telefonul mobil sunt folosite în medicină pentru a trata cancerul la ficat. Radiaţiile descompun bariera hemato-encefalică, care ajută creierul împotriva substanţelor străine care l-ar putea răni.

“Limitele de expunere la radiaţii pot fi încălcate atunci când telefonul este poziţionat la mai puţin de 15 milimetri de corp, spre exemplu, atunci când ţii mobilul în buzunar”, susţine medicul Devra.

Aceasta chiar a prezentat un caz particular: o tânără care a dezvoltat tumori mamare, după ce, timp de mai multe luni, a ţinut telefonul în sutien.

Un alt studiu, publicat în 2009, arată că telefonul ţinut în buzunar afectează fertilitatea masculină.

Tine telefonul mobil la 1,5 centimetri distanţă faţă de corp, astfel încât nivelul de radiaţii să fie foarte scăzut. Pentru sănătatea ta, este foarte bine să păstrezi telefonul în husa protectoare.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )