NU VEI CREDE ! IAT-O ASTAZI pe NEPOATA unuia dintre CEI MAI CELEBRI DICTATORI !

NU VEI CREDE ! IAT-O ASTAZI pe NEPOATA unuia dintre CEI MAI CELEBRI DICTATORI !

loading...

INCREDIBIL !

A fost considerat cel mai crud dictator al Uniunii Sovietice în secolul al XX-lea. Reputația de tiran și-a căpătat-o prin numeroasele crime în masă pe care le-a comis nu doar față de alte popoare, dar și față de propria națiune. Te-ai gândit însă cum ar arăta moștenitorii acestuia? Cu siguranță vei fi uimit de felul în care arată nepoata sa.

Chrese Evans (44 de ani) este nepoata lui Stalin, conform DailyMail.co.uk. Mama sa a fost Svetlana Alliuyeva, singura fiică a despotului care a marcat istoria multor națiuni în prima jumătate a secolului XX. Chrese, care a fost numită la naștere Olga, locuiește în prezent în Portland, Oregon.

Chrese este o femeie matură care cu siguranță pare că știe ce vrea; este tatuată și afișează o atitudine de “fată dură” – aceasta pare să fi crescut într-un stil occidental, într-un total contrast cu ceea ce și-ar fi dorit probabil Stalin de la urmașii săi.

În ciuda originii sale și a faptului că a crescut în culturile britanică și americană și că nu i-a fost îngăduit să se întoarcă în URSS în 1984 pentru că mama sa denunțase atunci Vestul, Chrese pare să fi avut o copilărie normală. După ce a urmat câteva studii în Essex, Marea Britanie, ea s-a mutat în Statele Unite, mai exact în Portland, unde a lucrat într-un magazin de haine.

Chrese mărturisește că mama sa a protejat-o mereu și a făcut în așa fel încât să nu fie judecată după originea ei. A încercat să o țină departe de trecutul sângeros al bunicului său. „Nu a fost deloc parte din trecutul meu până când am devenit adolescentă pentru că ea (mama) m-a adăpostit foarte bine de el. Ea mereu mă considera americancă precum plăcinta cu mere. A vrut mereu să mă protejeze de greutățile prin care ea a fost obligată să treacă”, a declarat nepoata dictatorului. Chrese a avut o relație specială cu mama sa și întotdeauna s-au completat una pe cealaltă.

Întrebată ce anume i-a plăcut cel mai mult la mama ei, Chrese a răspuns: „Ea avea o credință incredibilă. Și nu mi-am dezvoltat acest simț al credinței până în momentul în care ea a murit iar acel simț al ei a rămas cu mine.”

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )