Oamenii cu putere sunt o fictiune?! Citeste despre Copiii INDIGO si adevarul despre VIATA!

Oamenii cu putere sunt o fictiune?! Citeste despre Copiii INDIGO si adevarul despre VIATA!

loading...

Oamenii cu putere sunt o fictiune?! Citeste despre Copiii INDIGO si adevarul despre VIATA!

„Odată, îngerii mei mi-au spus că şi stelele sunt îngeri şi că numele lor sunt Îngeri Stelari. Steaua dorinţelor este îngerul tuturor. Îngerii Stelari trebuie să aibă grijă de toată lumea de aici de pe Pământ – orice s-ar întâmpla.” (Megan Shubik, opt ani)

Copiii indigo sunt o generatie de copii ce au inceput sa se nasca dupa 1980 si sunt numiti astfel datorita tentei puternice de indigo din aura lor. S-au nascut copii indigo si inainte, dar mult mai putini. Acum majoritatea copiilor care se nasc au trasaturi caracteristice de copil indigo sau chiar copii de cristal (o si mai noua generatie).

La vârsta de opt ani, a scris o carte care se numește Eu vin din Soare. În carte, el susține că, se vor naște copii de alt tip care vor schimba lumea.

Copiii lui Dumnezeu sau copiii indigo, așa au fost numiți copiii cu însușiri excepționale. Flavio a declarat că, telepatia, transmisia directă de unde mentale nu funcționează normal din cauza densității terestre.

Care sunt trasaturile de baza ale acestor copii? E greu de spus in cateva cuvinte, dar, iata 10 din cele mai obisnuite trasaturi ale lor observate de Lee Carroll si Jan Tober si relatate in cartea lor “Copiii indigo”. Nu cumva va numarati si voi printre ei?:

“1. Ei vin in aceasta lume cu sentimentul ca sunt de vita nobila (si adesea se si comporta in acest fel).
2. Au sentimentul ca „merita sa fie aici” – si sunt surprinsi ca ceilalti nu gandesc la fel.
3. Pretuirea de sine nu e o problema pentru ei. Adesea le spun parintilor „cine sunt ei”.
4. Au probleme in a accepta autoritatea absoluta (autoritatea care nu da explicatii si nu ofera posibilitatea de a alege).
5. Pur si simplu, ei nu vor sa faca anumite lucruri; de exemplu, le este foarte greu sa astepte la coada.
6. Se simt frustrati cand sunt incadrati in sisteme bazate pe ritualuri si care nu necesita gandire creativa.
7. Adesea vad modalitati mai bune de a face ceva – atat acasa, cat si la scoala – ceea ce ii face „spargatori de sistem” (nonconformisti fata de orice sistem).
8. Par antisociali, daca nu sunt printre cei la fel cu ei. Daca nu exista in jurul lor si alte persoane cu acelasi gen de constiinta, adesea se interiorizeaza, considerand ca nici un om nu-i intelege. De cele mai multe ori, le este extrem de greu sa suporte scoala, ca organizare sociala.
9. Nu reactioneaza la impunerea disciplinei pe baza de „vina”, (de genul: „Asteapta pana vine tata acasa si afla ce ai facut”.)
10. Nu au retineri cand e vorba sa va spuna de ce anume au nevoie.”(www.almeea.ro)

Copiii indigo s-au născut cu abilitatea de a vindeca prin puterea minții boli la care medicina modernă nu a găsit încă leacuri. Sunt capabili de a vedea viitorul limpede și cunosc tăcutul omenirii și al Pământului, fără ca cineva să le fi vorbit despre asta.

Sunt extraordinari de talentați, cu un IQ aproape de genialitate. Înțeleg adevăruri pe care adulții nu reuşesc să le înțeleagă, judecă matur. Ei știu că în această viață au o misiune crucială, aceea de a schimba lumea.

Igor Ionin are 13 ani și locuiește la Moscova. Igor este considerat un miracol. La două luni a pronunțat cuvântul tată. Nu întâmplător a pronunțat cuvântul tată. Tatăl său suferea de tuberculoză și atunci când Igor avea nouă ani, boala acestuia s-a agravat. Igor povestește că a avut un vis în care doi îngeri i-au spus să se roage pentru a-și salva tatăl. (Continuarea aici: www.efemeride.ro)

Copiii indigo în cadrul sistemului educaţional
Dacă nu sunt trataţi cu respect, copiii indigo nu vor comunica deloc cu adulţii şi nu îi vor accepta ca îndrumători. Concepţia potrivit căreia „cei mici” vin pe lume ca nişte vase goale care trebuie umplute cu învăţăturile provenite de la adulţi nu se potriveşte deloc tiparului copiilor indigo. Ei par să nu poată înţelege de ce ideile lor nu sunt luate în considerare şi sunt ignorate sau respinse din cauza vârstei, nivelului de pregătire sau dovezilor ştiinţifice. Iată o serie de exemple ce evidenţiază acest lucru.
În timpul unei lecţii de biologie la clasa a doua, profesoara şi-a început ora spunând:
„ – Spre deosebire de plante, apa nu are viaţă.
– Apa este vie, se mişcă – a spus o fetiţă din banca a doua.
– Nu, apa nu este vie – a răspuns profesoara.
– Dar ea se transformă; din fierbinte devine rece. Poate că ea decide acest lucru – a contrazis-o un băiat din ultima bancă.
– Nu – a spus profesoara. Cartea noastră de ştiinţă ne oferă o listă cu tot ce este viu, iar apa nu se află pe această listă.
– Dar apa simte anumite lucruri. Am văzut asta într-o carte – a răspuns un copil.
– În ce carte ai văzut asta? – l-a întrebat profesoara.
– O carte despre cum poate arăta apa, ca un fulg de nea fericit sau ca o zi proastă, în funcţie de ce îi faci.
– Ei bine, noi nu folosim acea carte, nu-i aşa? – a ripostat profesoara, trecând apoi cu lecţia mai departe.”
Un băieţel de zece ani a venit la cabinetul psihologului însoţit de mama sa pentru că nu vroia nicicum să mai meargă la ora de engleză. Întrebat de ce, copilul a răspuns că profesoara sa este proastă şi îl pune să citească o carte care pentru el nu are nicio valoare. În schimb, copilul a spus că împreună cu alţi colegi vor să rămână după ore să studieze engleza pe internet şi au nevoie de un adult care să îi supravegheze. Psihologul i-a sugerat că s-ar putea ca el să fie mai inteligent decât profesorii săi, dar că totuşi are de învăţat de la ei. În continuare, l-a încurajat pentru ideea sa inovatoare, iar băieţelul s-a relaxat. Mama copilului a fost uimită de intervenţia psihologului, dar până la urmă a decis să îşi sprijine copilul în dorinţa lui de a studia engleza după ore. După acest incident, o mare parte a problemelor şcolare ale respectivului copil s-au ameliorat considerabil.
Mărturii despre copiii indigo

Conform mărturiilor, se pare că o mare parte dintre „noii copii” îşi amintesc de vieţi trecute pe care le-au trăit, uimindu-i pe părinţi cu relatările lor. Unii dintre ei vin „treji” din punct de vedere spiritual, vorbindu-le adulţilor despre o nouă viziune spirituală asupra universului şi existenţei. Conştienţi de eternitatea spiritelor lor, de unitatea creaţiei lui DUMNEZEU, ei manifestă compasiune şi empatie faţă de tot ceea ce este viu pe această planetă.
Deşi mulţi copii indigo încă nu şi-au amintit de misiunea pe care o au aici, totuşi, prin simpla lor prezenţă, aceştia ajută la elevarea nivelului de conştiinţă planetar, la trecerea pământului într-o dimensiune superioară a păcii şi a iubirii, unde războaiele şi luptele pentru putere nu vor mai exista.

Când sunt întrebaţi despre DUMNEZEU, răspunsurile unor micuţi indigo de patru ani sună cam aşa:
„DUMNEZEU? Nu trebuie decât să îţi asculţi inima.”
„Poţi spune: Doamne, mă auzi? Şi El îţi va vorbi. Este ca şi când ai vorbi cu tine însăţi.”
„Nu trebuie decât să poţi auzi cuvintele din capul tău.”
„DUMNEZEU este iubire, DUMNEZEU este DUMNEZEU, desigur că există DUMNEZEU.”

Mărturia unei profesoare care a studiat comportamentul copiilor indigo: „Cel mai spectaculos lucru pe care l-am observat era modul în care formau grupuri, apropiindu-se unii de alţii în special în jurul unui copil care era bolnav sau supărat. Cel mai adesea se adunau pe perechi, dar câteodată formau grupuri sau se aşezau în triunghi, ori în formă de diamant. Era atât de natural pentru ei, încât atunci când un copil avea nevoie de ceva de la copiii indigo ei doar se duceau şi stăteau lângă el un timp, nici măcar nu vorbeau, apoi plecau.”

„Ce este violenţa, copilaşi?” O fetiţă frumoasă cu stele în ochi a răspuns: „E uşor, sunt nişte flori frumoase, violete. Le miros în fiecare zi şi ele mă fac fericită.” (Robert P Ocker, profesor)

„Fiica mea mi-a cerut acum câteva zile nişte sirop de tuse. Când am ezitat să îi dau, ea mi-a spus: ştii, mămico, de fapt nu medicamentul mă ajută… adevărul este că eu cred că va avea efect, aşa că el funcţionează”. Într-o zi, fetiţa era supărată pe tatăl ei şi i-a spus „Trebuie să fii drăguţ cu mine! M-ai vrut, aşa că m-ai avut. Acum ai face bine să ai grijă de mine!” (Linda Etheridge, profesoară)

Soţia mea şi cu mine îi spunem lui Nicholas care are doi ani că îl iubim. Uneori ne spune şi el că ne iubeşte, dar cel mai des Nicholas este de acord cu noi: „Şi eu mă iubesc”. (John O.)(Continuarea aici:  www.yogaesoteric.net)

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )