Oamenii deja depasesc niste limite cand scopul este a avea un corp puternic. Uita-te la cei care au adus corpul lor la extrem, și nu repeta si tu greșelile lor.

Oamenii deja depasesc niste limite cand scopul este a avea un corp puternic. Uita-te la cei care au adus corpul lor la extrem, și nu repeta si tu greșelile lor.

loading...

Oamenii deja depasesc niste limite cand scopul este a avea un corp puternic. Uita-te la cei care au adus corpul lor la extrem, și nu repeta si tu greșelile lor.

Un simț al proporției ar trebui să fie în toate, sau cel puțin al bunului simț. Acest lucru este valabil mai ales pentru sport, în special, culturism. În urmărirea castigarii unor sume mari de bani, unii oameni apleaza la industria chimica și, ca rezultat, pierd complet contactul cu realitatea.

În 2012, în vârstă de 24 de ani, atletul din Egipt, Moustafa Ismail ,a stabilit recordul mondial pentru dimensiunea bicepsului. Mâna lui a ajuns la un volum de 79 de inch. Este demn de remarcat faptul că, în ciuda aspectului mâinilor sale, Mustafa continuă să asigure tuturor că nu a folosit niciodată steroizi anabolizanți, nici HGH, nici synthol, iar realizarile tale se explica prin dieta de proteine.

Greg Valentino – un om cu o soartă dificilă. El a fost în armată unde a ucis oameni, a ispășit o pedeapsă pentru trafic de droguri, el fiind si consumator, a fost implicat în bătăi de stradă. La un moment dat, Greg a lucrat ca șofer de autobuz școlar pentru copiii cu handicap. Acum, el este culturist, are o revista despre dezvoltarea musculara si scrie o carte despre viața sa. Bicepsul lui Greg are 69 inch. Și el spune, de asemenea, că mâna lui este naturală.

Marcus Ruehl este proprietarul celor mai mari umeri din istoria culturismului, și unul dintre cei mai puternici culturisti vii (împreună cu Ronnie Coleman și Dexter Jackson). În 1999 Marcus a fost descalificat din concursul „Mr. Olympia“ fiindu-i găsite în urină substanțe interzise.

 

Aziz Aversan a devenit un fenomen pe internet în domeniul culturismului, schimband muschii virtuali pentru cei reali. Totul a început cand fratele mai mare al lui Aziz a inceput sa joace jocuri pe calculator. Aziz a devenit un jucător regulat al World of Warcraft, a petrecut mult timp în joc, timp de câțiva ani, creând un puternic erou-războinic, cunoscut sub numele de Zyzz. Cu toate acestea, aruncând o privire în oglindă, Aziz si-a dat seama că el este în continuare același adolescent sfrijit. A vândut personajul său si cu banii și-a cumpărat o sală de gimnastică. În realitate, Aziz a progresat la fel de repede ca și în joc, într-un timp foarte scurt, a dobândit o musculatură decentă. Dar, din păcate, această poveste s-a încheiat tragic. La 05 august 2011, în timp ce era într-o saună în Thailanda, Aziz a murit facand atac de cord. Avea doar 22 ani. Mulți spun că moartea i-a venit de la steroizi.

sursa bashny.net

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )