Orasul in care fiecare barbat are cel putin trei iubite: “Ar rade lumea de tine sa ai doar una”

Orasul in care fiecare barbat are cel putin trei iubite: “Ar rade lumea de tine sa ai doar una”

Orasul in care fiecare barbat are cel putin trei iubite: “Ar rade lumea de tine sa ai doar una”. Explicatia fenomenului bizar.

Pentru cei mai multi oameni, infidelitatea este o greseala de neiertat intr-o relatie, insa intr-un oras din China este un lucru obisnuit ca barbatii sa aiba cel putin trei iubite.

Bun venit in Dongguan, un orasel din provincia chineza Guangdong, unde barbatii spun ca ar fi de-a dreptul “rusinos” sa fie fideli unei singure femei. Motivul? Orasul sufera de un dezechilibru enorm in ceea ce priveste proportia sexelor, iar disparitatea in randul populatiei este de 89 de barbati la 100 de femei.

Dezechilibrul a aparut din cauza ca multi angajatori din zona, cunoscuta pentru fabricile de tesaturi, prefera sa angajeze femei, scrie The Independent.

De altfel, barbatii marturisesc ca le este mai usor sa-si gaseasca o iubita decat o slujba. “Am trei iubite si toate se cunosc intr ele. Multi dintre amicii mei au mai mult de o iubita. Este o situatie perfect normala”, a povestit Xiao Lin pentru News.com.au.

Continuarea aici —-> stirileprotv.ro

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]