Publicitate

loading...

Orasul in care fiecare barbat are mai multe iubite: “Ar rade lumea de tine sa ai doar una. De ce sa nu ai daca se poate?” Explicatia fenomenului bizar!

Orasul in care fiecare barbat are mai multe iubite: “Ar rade lumea de tine sa ai doar una. De ce sa nu ai daca se poate?” Explicatia fenomenului bizar!
loading...

Orasul in care fiecare barbat are mai multe iubite: “Ar rade lumea de tine sa ai doar una. De ce sa nu ai daca se poate?” Explicatia fenomenului bizar!

In general, infidelitatea este o greseala de neiertat intr-o relatie, insa intr-un anume oras  este un lucru obisnuit ca barbatii sa aiba cel putin trei iubite. Pare a fi visul oricarui barbat, iar pentru cei care traiesc intr-un oras chinez, sa aiba mai multe iubite este pur si simplu realitate.

Bun venit in Dongguan, un orasel din provincia chineza Guangdong, unde barbatii spun ca ar fi de-a dreptul “rusinos” sa fie fideli unei singure femei. Motivul? Orasul sufera de un dezechilibru enorm in ceea ce priveste proportia sexelor, iar disparitatea in randul populatiei este de 89 de barbati la 100 de femei.

Dezechilibrul a aparut din cauza ca multi angajatori din zona, cunoscuta pentru fabricile de tesaturi, prefera sa angajeze femei, potrivit Yahoo News.

Li Bin, un muncitor venit din alta zona a Chinei, a spus: “Am trei iubite si fiecare stie de cealalta. Aproape toti prietenii mei au mai multe iubite. In oras sunt foarte multe femei si toate sunt naive. De ce sa nu ai mai multe iubite daca poti?”

De altfel, barbatii marturisesc ca le este mai usor sa-si gaseasca o iubita decat o slujba. “Am trei iubite si toate se cunosc intr ele. Multi dintre amicii mei au mai mult de o iubita. Este o situatie perfect normala”, a povestit Xiao Lin.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]