Pentru putina sare si piper in relatia ta, trebuie sa afli ce vor barbatii in dormitor!

Pentru putina sare si piper in relatia ta, trebuie sa afli ce vor barbatii in dormitor!

Pentru putina sare si piper in relatia ta, trebuie sa afli ce vor barbatii in dormitor!

Ai putea crede ca e greu sa intuiesti ce isi doreste un barbat. Din fericire, s-au facut studii pe tema asta, astfel ca lucrurile sunt mult mai simple.

Ce ii enerveaza cel mai mult pe barbati sunt acele femei care se intind pe pat si asteapta. Asteapta ca barbatul sa isi inceapa numarul, stau linistite pe toata perioada “reprezentatiei”, au pretentia ca numai el sa munceasca, iar la final ii servesc o grimasa plictisita. Barbatii isi doresc femei active in pat, chiar si atunci cand ei sunt deasupra. Asadar renunta la atitudinea de printesa si fa putina atmosfera: zgarie-l, zvarcoleste-te, spune-i ca iti place, spune-i ce ai vrea sa-ti faca.

Sunt o multime de lucruri pe care barbatii si le doresc in dormitor, dar pe care nu prea indraznesc sa le rosteasca. Iata in continuare cateva dintre ele:

Lasa-l sa preia controlul: Femeile simt de multe ori nevoia sa isi dovedeasca abilitatile amoroase. De aceea, se lasa pe sine mai prejos pentru placerea partenerului. Insa, uneori e nevoie sa il lasi si pe barbat sa arate cat de bine detine arta preludiului si a iubirii. Provoaca-l! Asta il va incita foarte mult. Pune-l la treaba. Cere-i sa te rasfete. Garantat ca il vei porni ca la cheie!

Prelungeste preludiul (vezi aici: www.ele.ro)

Ce ii plictiseste foarte tare si le taie elanul este o femeie concentrata strict pe zona superioara a trupului, zgarcindu-se sa-i ofere sarutari decat pe buze, gat si urechi. Asadar, nu omite restul corpului, este la fel de sensibil: pieptul, bratele, soldurile, picioarele. Cine stie ce zona erogena ascunsa ai sa descoperi!

Continuarea aici —> www.csid.ro

capture-20160828-085742-crop

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]