PESTI – 2016, UN AN PROVOCATOR

PESTI – 2016, UN AN PROVOCATOR

PESTI – 2016, UN AN PROVOCATOR.

In 2016, Pestii isi pot gasi jumatatea, dar nu numai in viata sentimentala, ci in orice domeniu: un partener de afaceri, o prietena apropiata, de incredere, cineva cu care sa impartasesca aceleasi pasiuni. Jupiter va  avea grija de acest aspect, intrucat va stationa in zodia voastra aproape tot anul. Aceste suflete pereche pot fi gasite oriunde, chiar si acolo unde te astepti mai putin, asa ca nu te grabi sa judeci dupa aparente potentialii candidati.

Fiti deschisi la minte, intrucat relatiile interculturale va pot aduce satisfactii si beneficii. Chiar si persoane la care nu va asteptati, catusi de putin,  va pot oferi surprize placute.

Daca deja suntetiimplicati intr-o relatie stabila, este momentul in care aceasta explodeaza. Noi angajamente, noi planuri in doi, sub influenta lui Jupiter in Balanta, in casa a opta, in 9 septembrie.

Cum va fi un an provocator, va trebuie si lenjerie pe masura. Jupiter face ca anul 2016 sa fie unul al calatoriilor, al vacantelior romantice.

In 2016, Pestii trebuie sa se concentreze pe telurile profesionale. Cu Saturn in zona carierei tot anul, vor reusi sa urce, dar usor si constant, nu brusc. Poate sa se iveasca o avansare, dar nu uitati ca in afaceri tot ce conteaza este cine pe cine cunoaste. Alaturati-va celor influenti, puternici, cu care puteti deveni si voi mari. Dar nu uitati sa va reactualizati garderoba, vocabularul, obiceiurile, ca sa va pliati pe tiparul acelora langa care stati.

Continuarea aici —> bydiana.ro

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]