Pori dilatati? Încercați aceste măști!

Pori dilatati? Încercați aceste măști!

loading...

Pori dilatati? Încercați aceste măști!

Aplicăm aceste măști, după un duș fierbinte. Aburul va deschide porii astfel încât aceste măsuri corective vor fi mai eficiente.
Porii dilatati sunt foarte frecventi în rândul populației. Este acea afectiune care ne forteaza sa folosim cat mai mult machiaj.

1. De ce apar porii dilatati?

Ne deranjeaza. Noi știm că nu se datorează nici unei boli aparitia acestora, si nu aduc nici consecințe negative. Cu toate acestea, nu ne place. Multe femei care aleg sa ascunda porii cu machiaj, defapt agraveaza afectiunea.

Noi umplem acesti pori cu substante care ii fac mai dilatati și chiar pot inrautatii aspectul lor. Motivele pentru care avem tendința de a prezenta această nuanță ca de obicei pe pielea noastra sunt:

  • Trebuie să ne amintim că pielea are glande producătoare de grasime. Noi vedem porii deschiși datorita acestor glande
  • Porii pot fi mai mari sau mai mici in functie de factorii genetici, excesul de grăsime sau de transpirație, sau curățarea necorespunzătoare a pielii noastre
  • Cu cat porii sunt mai mari cu atat mai mult cantitatea de grasime pe care o producem creste. Acest lucru nu este rău, dimpotrivă. Acest lucru evita infecțiile și hidrateaza fata, dar in mod evident, asta înseamnă ca vom avea fata mai stralucitoare cu mai multa grasime
  • Zona în care porii sunt mai mari este de obicei in zona nasului

 

2. Masti potrivite pentru porii dilatati

1. Masca din făină de grâu și lămâie

-Un pahar cu apa potabila

– 3 linguri faina

-Suc de lămâie

De ce este atât de potrivită această mască pentru a trata porii dilatati? Trebuie să ne amintim că lamaia este un astringent mare, ideal pentru tartarea excesului de grăsime, porii dilatati si punctele negre.

Grâul din care este facuta faina, este extrem de benefic pentru piele. Acesta are zinc, vitamina E si vitamina B, reduce efectul de grăsime, hidratează, conferă elasticitate și închid porii deschisi.

-Este foarte simplu de făcut. Doar trebuie sa obtii o pasta suficient de groasa si s-o aplici pe fata. Se amesteca faina , apa si sucul de lamaie foarte bine

-Aplicati-o pe fata timp de 20 de minute si nu încercați să gesticulati.

Continuarea aici —–> www.andreilaslau.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )