Premiu de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49

Premiu de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49

loading...

Unul dintre câştigătorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un bărbat de aproximativ 50 de ani, şi-a ridicat cecul de la Loterie, acesta spunând că a ales biletul norocos în Ajunul Crăciunului, de pe panoul cu bilete gata completate de la o agenţie din Găeşti.

“Crede în tine şi Dumnezeu te va ajuta. Viaţa îţi rezervă surprize pe care nu le aştepţi. Loto îţi rezervă şi ţie o surpriză dacă şi tu crezi în şansa pe care o ai”, a spus câştigătorul marelui premiu la extragerea din 30 decembrie 2015.

Norocosul câştigător al unuia dintre premiile în valoare de 16.161.917 lei nu a dorit să-şi facă publică identitatea, Loteria precizând că acesta are în jur de 50 de ani, este un jucător fidel la Loto 6/49, “un om gospodar şi un familist convins”. Acesta a mai câştigat o singură dată la loto, un premiu în valoare de 600 de lei.

Bărbatul a ales biletul norocos în Ajunul Crăciunului, de pe panoul cu bilete gata completate din agenţia loto 15-013 din Găeşti, unde acesta nu obişnuia să joace, el depunând bilele de obicei la cealaltă agenţie din oraş. La începutul anului, bărbatul a mers la agenţie să-şi verifice biletul şi a aflat că este unul dintre cei doi mari câştigători.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )