Pro Tv, IN CADERE LIBERA fără Andreea Esca

Pro Tv, IN CADERE LIBERA fără Andreea Esca

loading...

Andreea Esca este figura emblematică a Pro Tv. iar fără ea la ştiri, telespectatorii mută pe alte posturi tv. O arată audienţele din ultimele zile, de când ştirista s-a îmbolnăvit şi a absentat motivat de la pupitru.

De 20 de ani, în timpul săptămânii, Andreea Esca le dă întâlnire telespectatorilor PRO Tv pentru a le prezenta cele mai importante evenimente ale zilei, însă de luni (28 martie) ea i-a cedat de nevoie locul colegei ei, Oanei Andoni. Problemele de sănătate ale ştiristei îi îngrijorează însă şi pe şefii ei, care au văzut că audienţele sunt în scădere. “Am petrecut un weekend superb la Cluj! «Half is Free» a reușit să aducă laolaltă foarte muuuulți oameni frumoși, iar întâlnirea de duminică dimineață a fost o întâlnire cu tinerețea, optimismul și pasiunea. Vă mulțumesc!
P.S. Singura parte mai puțin placută este că amigdalita mea de săptămâna trecută, pe care am cam ignorat-o, s-a transformat într-o laringită severă și acum sunt MUTĀ!!!! Chiar cred că îmi va fi imposibil să ne vedem diseară… Nu știu ce să mai fac!!!! Am luat toate pastilele și siropurile și încă nimic… Revin cu detalii mai târziu!”, s-a plâns prezentatoarea pe reţeaua de socializare.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )