Publicitate

loading...

PROFETII spun ca in Lume va fi mult mai bine dupa Al Treilea Razboi Mondial!

PROFETII spun ca in Lume va fi mult mai bine dupa Al Treilea Razboi Mondial!
loading...

PROFETII spun ca in Lume va fi mult mai bine dupa Al Treilea Razboi Mondial!

Indiferent dacă crezi sau nu în puterea minții umane de a se conecta cu Sursa și de a smulge informații cu privire la viitor, lucrurile sunt aliniate în așa fel încât multe din profeții încep să pară, ca și descrieri, perfecte pentru lumea de azi.

În scopul de a obține cea mai clară imagine posibilă a ceea ce s-ar putea întâmpla, am adunat aici multe predicții raportate de la oameni si civilizații.

Nostradamus a avut o profeție despre WW3 și el a spus că acestava fi cel mai violent dintre toate. El a profețit că confruntarea nucleară majoră va avea loc în Orientul Mijlociu, si că Europa va fi în flăcări. Emanațiile radioactive vor avea efecte adverse asupra oamenilor, animalelor, și vremii.

Cu toate acestea, de asemenea, el a prezis că Vladimir, un conducător rus, cu ajutorul ființelorextraterestre, va opri WW3. (Vladimir Putin?)

nostradamus

Edgar Cayce, un celebru american (cunoscut, de asemenea, ca “The Sleeping Profetul”), cade intr-un somn in care isi viseaza profetiile. Iată câteva dintre previziunile sale:

“Va exista un potențial de Al Treilea Război Mondial în Libia și în Egipt, la Ankara, și în Siria, prin strâmtorile în jurul acelor zone, deasupra Australiei, în Oceanul Indian și Golful Persic. El a indicat păcatele țărilor lumii celebre:

America – a uitat ca “în Dumnezeu avem încredere”;

Anglia – multa prețiozitate;

Franța – multa pofta;

China – izolaționism;

India – internalizare de cunoaștere;

Italia – disensiuni;

El a spus “Rusia va deveni speranță pentru lume.”

“Prin Rusia vine speranța lumii. Nu în ceea ce privește ceea ce este uneori numit comunism sau bolșevism, nu! Dar, libertatea, libertate! Că fiecare om va trăi pentru semenii săi. Principiul a fost născut acolo. Aceasta va dura ani de zile pentru a fi cristalizat; totuși din Rusia vine din nou speranța lumii. “

edgar-cayce-600x342

Nikola Tesla a raportat că a vorbit cu Inteligente Extraterestre care au venit de pe planeta Venus.

El a susținut că aceste ființe ghideaza umanitatea către surse mai durabile de energie, tehnologie și mod de viață.

Cu toate acestea, el nu este singura persoană faimoasa care au vorbit despre astfel de întâlniri.

Russell Crowe, John Lennon, Buzz Aldrin, David Bowie, Muhammad Ali, chiar Victoria Beckham au raportat despre întâlniri extraterestre de vreun fel.

Chiar daca este greu pentru mulți oameni să ia în serios aceste predictii, ele nu sunt nici de trecut cu vederea prea, ținând cont de atatea mnesaje transmise.

nikola-tesla-600x438

Cititi mai multe aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]