Rețea de proxeneți și traficanți de minori, anihilată de DIICOT

Rețea de proxeneți și traficanți de minori, anihilată de DIICOT

loading...

 

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descins la trei adrese din orașul Timisoara pentru capturarea membrilor unei rețele specializate în trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

”La data de 01 martie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014-2015, cei 5 membri ai grupării infracţionale,  cu vârste între 21 şi 47 de ani, au racolat şi exploatat sexual mai multe tinere, majoritatea minore. Mai exact, victimele, provenite din familii dezorganizate sau cu o situaţie materială precară, au fost obligate, prin constrângere, inducere în eroare sau abuz de autoritate, să practice prostituţia, fiind plasate în diferite apartamente închiriate din Timişoara. Până în prezent au fost identificate mai multe tinere cu vârste între 17 şi 22 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )