ROMANIA – UN COSMAR ! A UCIS-O dar NU FACE PUSCARIE !

ROMANIA – UN COSMAR ! A UCIS-O dar NU FACE PUSCARIE !

loading...

Anul trecut o fata de 16 ani a fost lovită de un sofer inconstient care conducea un BMW și apoi abandonată într-o baltă de sânge, după care a intrat în MOARTE cerebrală. Victima se numea Dora Târziu şi locuia în comuna timișeană Cenad.

În urma accidentului, Dora a intrat în moarte cerebrală, astfel că medicii nu au mai putut să o salveze. Deoarece medicii nu i-au mai dat nicio şansă la viaţă, iar aceştia i-au rugat pe părinți să accepte prelevarea ficatului și rinichilor, care au putut salva alte vieți.

Şoferul care a accidentat tânăra fată a fost arestat la domiciliul, în localitatea Satchinez şi nu a fost foarte afectat de crima pe care a făcut-o, cu toate că fugise de la locul accidentului şi lăsase victima într-o baltă de sânge. Conform celor de la Evenimentul Zilei, Completul de judecată al Curții de Apel a considerat că tânărul nu merită să fie condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare, așa cum decisese inițial Judecătoria Sânnicolau Mare iar acum Precup a fost condamnat la o pedeapsă cu suspendare, sub supraveghere pentru trei ani și prestarea a 60 de zile de muncă în folosul comunității. Cu toate că opinia publică este indignată, iar părinţii sunt foarte supăraţi pe decizia Curții de Apel, din păcate – criminalul a scăpat de puşcarie.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )