S-a electrocutat în timp ce vorbea la telefon

S-a electrocutat în timp ce vorbea la telefon

loading...

S-a electrocutat în timp ce vorbea la telefon!

Nu este prima oară când aflăm detalii despre un deces cauzat de un telefon, dar este prima oară când respectiva fatalitate a fost cauzată prin electrocutare.

În teorie, un încărcător de telefon permite circularea unei cantități foarte mici de curent electric. Din păcate, anumite încărcătoare de proastă calitate nu respectă specificațiile producătorilor, iar utilizarea lor poate avea urmări foarte grave. Nu spune nimeni că trebuie să investiți 100 – 150 lei într-un cablu de încărcare, dar, cu siguranță, achiziția unui cablu de la o firmă cunoscută ar trebui să reprezinte o prioritate.

După o serie de accidente care s-au finalizat prin explodarea unor smartphone-uri, umflarea unor baterii sau emiterea de scântei, se pare că aceleași gadgeturi prețioase vă pot și electrocuta. Evenimentul dramatic s-a produs în Kuala Lumpur, capitala Malaeziei. O tânără s-a electrocutat pentru că a încercat să vorbească la telefon în timp ce respectivul aparat era pus la încărcat. Întregul episod a durat doar câteva secunde în timp ce soțul victime a privit neputincios momentul.

Continuare aici ———> playtech.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )