SCANDALOS ! Gabriela Firea NU SE MAI SATURA DE ‘CIOLANE’. Acum se vrea primăriță la Capitală

SCANDALOS ! Gabriela Firea NU SE MAI SATURA DE ‘CIOLANE’. Acum se vrea primăriță la Capitală

loading...

Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunțat astăzi pe Facebook echipa pentru Bucureşti. Gabriela Firea se află în capul listei și va candida pentru funcția de primar general al Capitalei.

Echipa candidaţilor susţinuţi de PSD pentru alegerile locale va fi formată din Gabriela Vrânceanu Firea, candidat pentru Primăria Capitalei, urmată de Daniel Tudorache, Neculai Onţanu, Robert Negoiţă, Daniel Băluţă, Daniel Florea şi Gabriel Mutu, la sectoare.

”Pentru mine este o onoare să intru în această bătălie care, din punctul meu de vedere, nu este pentru un fotoliu – acela de Primar General al Capitalei, sau pentru o instituție – Consiliul General, ci pentru binele oamenilor. Le mulțumesc din suflet colegilor mei și nu voi da niciun nume pentru că mi-e foarte teamă că aș putea uita pe cineva. O bătălie electorală de o asemenea anvergură nu se câștigă ușor. Dar greul începe după alegeri, când oamenii nu ne vor mai judeca după vorbele meșteșugite pe care le spunem, ci după fapte. Bucureștiul trebuie lăsat să respire, iar primul pas ar fi să-l ferim de aerul otrăvit al luptelor politicianiste! Apoi ne vom ocupa, împreună, de toate celelalte lucruri care îl sufocă”, a postat senatorul Firea pe pagina sa de socializare.

Imediat au venit și comentariile, unele pozitive, altele din contră: ”Toți politicienii au candidat și candidează doar pentru cetățenii pe care îi iubesc. Trebuie să schimbați discursul! Zic să recunoașteți faptul că vreți să fiți primar al Capitalei din orgoliu și din interes personal”, a scris un cetățean.

Contracandidatul său este Ludovic Orban, care se va înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei din partea PNL.

Soțul Gabrielei Firea este primarul de la Voluntari, Florentin Pandele, despre care Traian Băsescu spunea în 2014 că e posibil ca într-o zi să nu-l mai găsească acasă, făcând referire la faptul că ar putea fi arestat.

„Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă.Înţeleg că în parohia lui (comuna Voluntari) se întâmplă destule lucruri rele”, a declarat Traian Băsescu, în momentul în care Gabi Firea l-a acuzat pe fostul șef al statului de ilegalități în ceea ce privește terenul agricol de la Nana.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )