Scapă de firele albe de păr cu ajutorul cojilor de cartofi!

Scapă de firele albe de păr cu ajutorul cojilor de cartofi!

loading...

Scapă de firele albe de păr cu ajutorul cojilor de cartofi!

La un moment dat în viața tuturor ne apar fire albe de păr, mai ales după vârsta de 30. Unora le place ideea de păr grizonat, iar alții nu știu ce să mai facă în așa fel încât acestea să nu se vadă niciodată.

Majoritatea femeilor își vopsesc părul cu tot felul de vopsele care conțin chimicale dăunătoare, dintre care sunt, conform studiilor, cancerigene.

Există totuși o alternativă la aceste vopsele de păr, o variantă naturală care îți va oferi aceleași rezultate, dar fără a-ți face rău. Această metodă ușor de făcut în casă are la bază sucul de cartofi. Nu doar că nu vei mai avea fire albe, dar părul tău va arăta mult mai bine.

Cojile de cartofi închid părul la culoare, nu doar pe cel blod, dar și alte nuanțe de păr. Culoarea pe care o dă este semi-permanentă și va rămâne timp de câteva spălări.

Ai nevoie de șase cartofi, două căni de apă, o oală și o sticlă curată. Trebuie să cureți cartofii și să pui coji într-o oală alături de două căni de apă și să le fierbi. Atunci când începe să fiarbă dă focul la mic și mai lasă pe foc încă cinci minute și apoi strecoară lichidul și aruncă cojile. După ce te speli pe păr usucă-l cu un prosop și toarnă sucul pe el. După ce se absoarbe lichidul usucă părul cu un prosop din nou.

Sursă: healthy-romania.ro

Capture-17-696x366

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )