SCENA INCREDIBILA ! A turnat gaz pe judecătoare, ca să scape de pușcărie !

SCENA INCREDIBILA ! A turnat gaz pe judecătoare, ca să scape de pușcărie !

loading...

SOCANT !

Jose dos Santos a amenințat-o pe judecătoarea Tatiane Moreira Lima că îi va da foc dacă nu îl declară nevinovat !

Un bărbat care își dorea să fie primul terorist kamikaze din Brazilia a ajuns în fața instanței, însă nu pentru terorism. Acesta și-a agresat fizic soția, iar ea l-a adus în sala de judecată.

Disperat să nu ajungă la închisoare, Jose dos Santos (36 de ani) a recurs la gesturi de violență înfiorătoare. Bărbatul a turnat combustibil pe judecătoarea Tatiane Moreira Lima, amenințând-o că dacă nu îl va lăsa să scape de sentință, îi va da foc, potrivit dailymail.co.uk.

Când a intrat în incinta judecătoriei, Jose a declanșat un mic incendiu, a reușit să evite împușcăturile agenților de pază, iar apoi a intrat cu forța în biroul judecătoarei. Aici, a luat-o pe Tatiane Moreira Lima ostatică, turnând combustibil pe ea și amenințând-o cu o brichetă.

În sala de judecată se aflau mai mulți ofițeri de poliție. La cererea agresorului, unul dintre ei a filmat întregul incident, care a durat 20 de minute. În tot acest timp, bărbatul a urlat la judecătoare să îl declare nevinovat și a cerut prezența presei. Se pare că Jose îi purta pică Tatianei Moreira Lima încă din anul 2013, când a fost acuzat tot de violență domestică.

În plus, bărbatul ar fi avut în ghiozdan un cocktail Molotov și o bombă confecționată de el, intenționând să fie primul terorist sinucigaș din Brazilia. Cu toate acestea, el a fost capturat de polițiști, într-un atac „surpriză”. Oamenii legii au profitat de câteva momente în care atacatorul părea a fi distras pentru a se năpusti asupra lui.

Suspectul a fost arestat, iar ulterior, transportat la un spital pentru a primi îngrijiri medicale. După finalizarea consultațiilor, Jose dos Santos va fi încarcerat.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )