Scrisoarea ibovnicei către soția trădată

Scrisoarea ibovnicei către soția trădată

loading...

Scrisoarea ibovnicei către soția trădată!

Eu sunt femeia aceea pe o urăști, pentru care folosești cuvinte urâte, cea care “sparge căsnicii”. Mie îmi place să cred că sunt un “plasture” pentru relații. De cate ori soțul tău este rănit, eu sunt plasturele care îi alină durerea și îl ajută să se vindece.

Nu m-am gândit niciodată ca o sa ajung “cealaltă femeie” pentru o perioadă așa de mare (șase ani). Mereu am fost pricepută în a transforma lămâile pe care mi le-a aruncat viața în limondă așa ca, m-am gândit ca aș putea ajuta să te ajut să întelegi de ce bărbatul te-a înșelat.

Chiar dacă nu ma crezi, miezul problemei nu este sexul. Bărbatul caută ca soția lui să-i fie și mamă, și iubită și psiholog.

Când mă gândesc la sa îi fii mamă, nu mă gândesc la cicăleli, îmbranceli, împins de la spate, ci la îngrijire, la încurajare, la insuflat de încredere.  Când mă gândesc la iubită, mă gândesc la femeia de care s-a îndrăgostit, care i-a dat fluturi în stomac, femeia pe care a dorit-o. Fii femeia de dinainte de căsătorie, de ea s-a îndrăgostit! Când mă gândesc la să-i fii psiholog, mă gândesc că trebuie să-l asculți cu adevărat. Nu-ți închide urechile, dacă ești supărată! Un psiholog bun te ascultă și e obiectiv!

Continuarea aici ——-> www.unica.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )