Publicitate

loading...

SE INTAMPLA IN ROMANIA ! Un elev al Centrului de plasament, calificat la Olimpiada Națională !

SE INTAMPLA IN ROMANIA ! Un elev al Centrului de plasament, calificat la Olimpiada Națională !
loading...

ULUITOR !

DE LA CENTRUL DE PLASAMENT, PE CULMILE SUCCESULUI !

Vasile și sora sa, Lenuța, au ajuns în centrul de plasament în urmă cu 4 ani din cauza neînțelegerilor familiale dar și a lipsurilor financiare. Cu toate acestea, cei doi copii au păstrat legătura cu părinții, vizitându-i adesea iar aceștia, la rândul lor, nu i-au abandonat cu totul, venind să-i vadă destul de des și sprijinindu-i în limita posibilităților

Vasile Țurcă, elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic Forestier și asistat al Complexului de Servicii Elena Doamna a reușit performanța de a se califica la etapa națională a Olimpiadei Tehnice în domeniul fabricării produselor din lemn, ce va avea loc pe 18 aprilie, la Sighișoara.

Performanța elevului este remarcabilă, având de trecut o probă teoretică dificilă dar și una practică, în care a făcut dovada măiestriei și îndemânării sale. Băiatul a susținut proba scrisă pe data de 25 februarie iar proba practică a avut loc joi, 3 martie. Joi seara a aflat că s-a calificat la etapa națională, ceea ce a produs o mare bucurie în rândul colegilor și educatorilor din centru. Totuși, pentru profesorii și îndrumătorii săi, calificarea la etapa națională a olimpiadei nu a fost o supriză deoarece adolescentul este foarte serios, inteligent și ambițios.

Iata ca despărțirea de familie nu a reprezentat un impediment pentru Vasile în ceea ce privește performanțele școlare, ba dimpotrivă, l-au stimulat să învețe și să conștientizeze că doar astfel își poate depăși condiția.

A devenit un adevărat exemplu atât pentru colegii de la Colegiul Forestier cât și pentru cei centru, începând de la vasta cultură generală pe care o are în urma cărților citite în fiecare seara și până la rezultatele școlare foarte bune.

citeste mai mult 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.