Semne ca fiintele SUPRANATURALE sunt alaturi de tine! Crezi in ÎNGERI?!

Semne ca fiintele SUPRANATURALE sunt alaturi de tine! Crezi in ÎNGERI?!

loading...

Semne ca fiintele SUPRANATURALE sunt alaturi de tine! Crezi in ÎNGERI?!

Poate nu ești o persoană credincioasă neapărat sau poate ca ai dezvoltat tu o credință personală. Însă există teorii care spun că atunci când îngerii sunt aproape de tine sunt niște semne pe care ți le trimit pentru a deveni conștient de acest lucru. Nu este nevoie să fii clarvăzător pentru asta, ci pur și simplu de a fi conștient de semnele care îți apar în cale. ”Comunicarea” cu îngerii poate fi făcută de orice, oricând, la fel ca și comunicarea cu Dumnezeu sau cu orice altă entitate de lumină. În general, prezența îngerilor devine vizibilă în momentul în care fie treci printr-o perioadă mai grea sau te gândești însistent la un lucru, cerând subconștient ghidare.

Nu trebuie să te sperii de aceste semne sau de prezența lor lângă tine. Chiar dacă nu crezi în asta, poate fi o confirmare plăcută, care îți poate da senzația că cineva acolo sus există, care să te ajute în tot ceea ce faci. Iată care sunt semnele pe care îngerii ți le trimit, pentru a te asigura că totul este în ordine.

  • Atmosfera din camera se poate schimba brursc și poți simți senzații de căldură pe lângă tine. Chiar corpul tău se poate încălzi ușor sau poți simți atingeri fine pe piele, care nu știi de unde vin. Cu siguranță ți s-a întâmplat asta până acum și ai pus-o fie pe seama unei coincidențe, fie pe seama unul alt lucru.
  • O mireasmă florală care te înconjoară. Nu ți s-a întâmplat niciodată să stai liniștit într-o cameră, iar camera brusc să se umple de o mireasmă, a cărei sursă nu ai putut să o descifrezi? Te-ai uitat în dreapta, în stânga, pentru a vedea dacă ai prin zonă vreo floare sau te-ai gândit să vezi dacă ai dat tu cu vreum spray de cameră? Știm că ți s-a întâmplat. Ei bine, atunci când observi asta, gândește-te la ce gânduri emiteai în acel moment. Faptul că simți mirosuri florale reprezeintă un semn că cineva este acolo lângă tine, pentru a te ajuta. Mai poți simți și un fior brusc, pe șira spinării înseamnă tot acelați lucru.
  • Poți simți dulce în cerul gurii.

Continuarea aici ——-> elli.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )