Şi-a băgat ciment în faţă să se facă mai «frumoasă»

Şi-a băgat ciment în faţă să se facă mai «frumoasă»

loading...

Şi-a băgat ciment în faţă să se facă mai «frumoasă».

Baba la frumuseţe rabdă, vorba aia. Dar ce te faci când te naşti bărbat, vrei să devii femeie şi nu ai bani pentru operaţii estetice? Simplu: apelezi la un chirurg de pe piaţa neagră… Şi te rogi să supravieţuieşti!

Asta a făcut şi Rajee Narinesingh din Los Angeles. În 2005, tânărul s-a decis că vrea să devină cu orice preţ femeie, pentru că nu mai suporta viaţa de bărbat. A început tratamentul cu hormoni pentru a se pregăti de schimbarea de sex. A renunţat la organul masculin şi apoi s-a gândit să îşi “ajusteze” puţin chipul, pentru a avea obraz fin de femeie. Aşa se face că a ajuns să îşi bage în faţă ciment şi silicon pentru lipit cauciucurile. Şi cum visul ei/lui era să ajungă un fel de divă de Hollywood, şi-a maltratat fără să stea pe gânduri obrajii, bărbia, buzele, pomeţii şi fesele. La scurt timp cimentul a început să o ia la vale, s-a infectat şi a intrat în şoc septic.

După câţiva ani buni petrecuţi prin spitale, zbătându-se între viaţă şi moarte, Rajee Narinesingh a trezit mila celor mai mari chirurgi plasticieni de la Hollywood, Terry Dubrow şi Paul Nassif. În 2012 a trecut pe la clinica doctorului John Martin, unde a făcut tratament cu laser şi i s-au făcut injecţii pentru a-i împiedica faţa să se scurgă complet.

Continuarea aici —–> www.click.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )