Şi-a decapitat soția pentru că femeia şi-a etalat ”nurii” pe Internet

Şi-a decapitat soția pentru că femeia şi-a etalat ”nurii” pe Internet

loading...

Bărbatul și-a decapitat soția din gelozie ! Bărbatul devenise foarte violent în ultima perioadă

Un șofer de macara din Marea Britanie a recurs la un gest extrem după ce a aflat că soția sa și-a etalat nurii pe internet și a intreprins acte necuvenite pe Skype cu un alt bărbat.

Judecătorul susține însă că problema geloziei criminalului este mult mai veche. Când a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer la prostată, a devenit gelos pe soția sa, aceștia au început să doarmă separat și au devenit foarte distanți.

Dimpsey Nibbes (69 de ani) și-a decapitat soția cu un cuțit de bucătărie pe când femeia încă ar mai fi putut fi în viață, relatează Metro.co.uk.

barbat sotie decapitat gelozie

După ce a ucis-o, bărbatul i-a zdrobit capul cu un ciocan din lemn și a aruncat rămășițele craniului în toaletă.

O colegă de serviciu a lui Judith, femeia ucisă, a declarat că aceasta era o persoană amuzantă și era mereu veselă, în niciun caz nu se manifesta violent. Judith i-a povestit că amenințările au început cu mult timp în urmă, când Nibbes a bănuit că aceasta l-ar putea înșela.

Bărbatul era foarte violent și puternic, astfel că Judith nu a avut prea multe șanse de a scăpa de atacator. Când femeia a recunoscut că l-a înșelat, Nibbes a hotărât să o ucidă.

După ce a comis crima, bărbatul i-a lăsat fiului său, Kirk (30 de ani), un bilet în care spunea că se va sinucide. El a fost însă salvat la timp de paramedici și arestat de polițiști pentru a fi adus în fața Curții de Judecată.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )