SLĂBEȘTI stand zi de zi pe scaun! Suna IREAL, dar iata cum poti scapa astfel de kilogramele in plus!

SLĂBEȘTI stand zi de zi pe scaun! Suna IREAL, dar iata cum poti scapa astfel de kilogramele in plus!

loading...

SLĂBEȘTI stand zi de zi pe scaun! Suna IREAL, dar iata cum poti scapa astfel de kilogramele in plus! 

Dacă ți-am spune că poți să ai un abdomen plat și un corp sculptat doar stând pe scaun? Se poate asta, iată care sunt mișcările pe care le poți face pentru a-ți tonifia corpul fără a ridica nicio greutate!

Dacă ai un job sedentar, care nu îți permite foarte mult să faci mișcare, există metode eficiente de a slăbi chiar la locul de muncă, fără ca ceilalți colegi să își dea seama. Mișcările nu sunt foarte complicate, și mai mult, îți vor face un corp de zeiță, invidiat de toate celelalte colege.

  1. Pentru a reduce grăsimea de pe șolduri, ceea ce trebuie să faci este să stai pe marginea unui scaun, cu spatele drept. Răsucește-te la stânga, menține poziția cât de mult poți, iar apoi revino în poziția inițială. Fă asta pentru o parte, cât și pentru cealaltă. Repetă de 5-6 ori.

2. Pune-ți mâinile de o parte și de alta a scaunului, pe marginea acestuia. Îndoaie-ți genunchii, sprijină-te în palme și ridică-ți corpul de pe scaun. Ridică-ți genunchii cât de mult poți. Menține această poziție pentru 5-6 secunde și repetă de câteva ori. Acest exercițiu îți va tonifia abdomenul.

Continuarea aici: elli.ro

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )