SOC FARA MARGINI ! Roman injunghiat la Tel-Aviv !

SOC FARA MARGINI ! Roman injunghiat la Tel-Aviv !

loading...

Atacul terorist care a avut loc marți în zona Jaffa, la sud de Tel-Aviv, în Israel, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 10, numără printre victime și un cetățean român.

Informația a fost confirmată, de altfel, și de Ministerul român de Externe, într-un comunicat postat pe site-ul acestuia.

Corespondentul în Israel el Radio România, Dragoș Ciocârlan, precizează că este vorba despre un cetățean român care lucrase în Israel pentru un proiect de cercetare.
Românul a fost înjunghiat în omoplat și a fost operat la clinica Ihilov din metropola israeliană. În prezent, acesta se află internat la terapie intensivă, Secția Traume, în stare stabilă.
Președintele României, Klaus Iohannis, se află în vizită de stat în Israel. Cu această ocazie, el s-a interesat de starea românului rănit, precizează Dragoș Ciocârlan în relatarea sa din Israel.

Iohannis a luat legătura telefonic cu rănitul și i-a propus acestuia să se întâlnească, după externarea din spital.

Inca un atac a avut loc miercuri dimineață în Ierusalim, în zona Damascus Gate, când doi teroriști au încercat să atace un polițist și civili, rănind o persoană. Poliția a reușit să-i anihileze pe cei doi. Un civil palestinian din Ierusalimul de Est a fost rănit de atacatori.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )