SOC SI GROAZA ! ATENTAT SINUCIGAS la Istanbul ! Doi oameni au murit !

SOC SI GROAZA ! ATENTAT SINUCIGAS la Istanbul ! Doi oameni au murit !

loading...

O explozie puternică a avut loc în Turcia, centrul Instanbulului, în urmă cu puţin timp. Ambulanţele au ajuns deja la faţa locului pentru a acorda răniţilor primul ajutor.  Doi oameni au murit şi  alţi şapte au fost răniţi.  Din primele informaţii se pare că este vorba de un atac sinucigaş.

O serie de atentate au avut loc în ultimii ani în Turcia

-13 martie 2016-O explozie puternica a avut loc, duminică, 13 martie, în capitala Turciei, Ankara. Bilanțul , peste 37 de morți și peste 100 de răniți.

O altă explozie puternică a avut loc pe 12 ianuarie 2016,  la ora 10:20 dimineaţa, în piaţa Sultanahmet din centrul Istanbului, lângă Obeliscul lui Teodosie. Aceasta este zona vizitată de majoritatea turiştilor, fiind aproape de Sfânta Sofia, de Moscheea Albastra şi de bazar.

– 10 octombrie 2015 – Cel puţin 86 de persoane au fost ucise şi 186 rănite, în două explozii produse lângă gara centrală din Ankara, în timp ce numeroase persoane se adunaseră pentru a participa la o manifestaţie pentru pace, cu trei săptămâni înaintea alegerilor legislative.

– 11 mai 2013 – Un dublu atentat s-a soldat cu 52 de morţi la Reyhanli, un oraş din sudul Turciei, în apropierea frontierei cu Siria.

– 11 februarie 2013 – Un atentat la postul de trecere a frontierei din Civelgozu (sud-est) s-a soldat cu 17 morţi.

– 20 Iulie 2015- Cel puţin 27 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite într-un atentat comis pe 20 iulie 2015,  la un centru cultural din oraşul turc Suruc şi atribuit grupării radicale Stat Islamic.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )