Publicitate

loading...

SOC SI GROAZA ! ATENTAT SINUCIGAS la Istanbul ! Doi oameni au murit !

SOC SI GROAZA ! ATENTAT SINUCIGAS la Istanbul ! Doi oameni au murit !
loading...

O explozie puternică a avut loc în Turcia, centrul Instanbulului, în urmă cu puţin timp. Ambulanţele au ajuns deja la faţa locului pentru a acorda răniţilor primul ajutor.  Doi oameni au murit şi  alţi şapte au fost răniţi.  Din primele informaţii se pare că este vorba de un atac sinucigaş.

O serie de atentate au avut loc în ultimii ani în Turcia

-13 martie 2016-O explozie puternica a avut loc, duminică, 13 martie, în capitala Turciei, Ankara. Bilanțul , peste 37 de morți și peste 100 de răniți.

O altă explozie puternică a avut loc pe 12 ianuarie 2016,  la ora 10:20 dimineaţa, în piaţa Sultanahmet din centrul Istanbului, lângă Obeliscul lui Teodosie. Aceasta este zona vizitată de majoritatea turiştilor, fiind aproape de Sfânta Sofia, de Moscheea Albastra şi de bazar.

– 10 octombrie 2015 – Cel puţin 86 de persoane au fost ucise şi 186 rănite, în două explozii produse lângă gara centrală din Ankara, în timp ce numeroase persoane se adunaseră pentru a participa la o manifestaţie pentru pace, cu trei săptămâni înaintea alegerilor legislative.

– 11 mai 2013 – Un dublu atentat s-a soldat cu 52 de morţi la Reyhanli, un oraş din sudul Turciei, în apropierea frontierei cu Siria.

– 11 februarie 2013 – Un atentat la postul de trecere a frontierei din Civelgozu (sud-est) s-a soldat cu 17 morţi.

– 20 Iulie 2015- Cel puţin 27 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite într-un atentat comis pe 20 iulie 2015,  la un centru cultural din oraşul turc Suruc şi atribuit grupării radicale Stat Islamic.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.