SOCANT ! Carne veche de 40 de ani, pusa la vanzare in Constanta ! Patronul a fost arestat !

SOCANT ! Carne veche de 40 de ani, pusa la vanzare in Constanta ! Patronul a fost arestat !

loading...

Patronul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Caz socant la Constanta ! In doua magazine din piata centrala a orasului a fost gasita carne congelata, veche de 40 de ani, pregatita pentru vanzare.

Nimeni nu a apucat insa sa cumpere.

Autoritatile incearca sa afle cum au ajuns in magazine cinci tone de carne ambalata la inceputul anilor ’80, apoi decongelata in urma cu sase ani, pusa iar in congelatoare si pregatita acum pentru comercializare. Patronul magazinelor a fost arestat.

Analizele luate din marfa confiscata au aratat un fapt incredibil. Carnea a fost procesata la inceputul anilor 80, cel mai probabil intr-un depozit pentru rezervele strategice ale statului.

Apoi a fost cumparata de administratorul celor doua magazine, decongelata si refrigerata in mai multe episoade, pentru a fi vanduta.

dr. Petru Alexe: Aceasta carne nu mai poate fi consumata. Mai exista si riscul deteriorarii microbiologice adica a posibilitatii dezvoltarii unui germene oprit, inghetat.

Afacerea era coordonata de administratorul magazinelor, Razvan Dimoftache, spun procurorii. El este acuzat ca in urma cu doi ani a lovit o clienta care s-a plans ca marfa luata de la el era stricata.

Razvan Dimoftache a fost condamnat la inchisoare pentru inselaciune, dar a atacat decizia magistratilor. In 2009 a mai primit inca o condamnare la doi ani pentru ucidere din culpa in urma unui accident mortal, dar si de aceasta data a atacat sentinta. Acum este arestat pentru 30 de zile.

sursa

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )