SOCANT ! CUM A REUSIT profesorul care SI-A UCIS IUBITA să scape de judecată timp de 18 ani

SOCANT ! CUM A REUSIT profesorul care SI-A UCIS IUBITA să scape de judecată timp de 18 ani

loading...

Dan Păcurariu s-a dat singur de gol !

Păcurariu a reuşit să scape de judecată timp de 18 ani datorită unei mărturii false a tatălui său, informează Adevărul.

Dimitrie Păcurariu, care a murit în anul 2002, fost istoric şi critic literar şi profesor universitar la Universitatea Bucureşti şi la Universitatea Hyperion, a minţit că fiul său şi-a petrecut întreaga seară în care s-a comis crima acasă, sărbătorind aniversarea părinţilor săi.

La vremea mărturiei lui Dimitrie Păcurariu, Dan Păcurariu, fiul său, era principalul suspect în cazul uciderii profesoarei Mihaela Fulga.

În iunie 1998, Mihaela Fulga a fost ucisă cu bestialitate în apartamentul în care locuia cu chirie, situat în cartierul Titan din Capitală. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost descoperit de Poliţie după ce vecinii au simţit un miros puternic ce venea din apartamentul în care aceasta locuia.

Poliţia a suspectat încă de atunci că ar fi vorba despre o crimă pasională, cu atât mai mult cu cât vecinii au auzit-o ţipând după ajutor în noaptea în care a fost ucisă.

GAFA CRIMINALULUI !

Păcurariu a comis o gafă flagrantă după uciderea Mihaelei Fulga, pentru care apropiaţii tinerei mărturisesc că bărbatul făcuse o obsesie. El i-a mărturisit iubitei sale oficiale că Mihaela Fulga fusese ucisă înainte cu câteva ore ca trupul neînsufleţit al tinerei să fie descoperit de Poliţie.

“Inculpatul Dan Pădurariu i-a spus martorei F.A. că victima Mihaela Fulga a fost omorâtă, în data de 29.06.1998 (luni), în jurul orei 17.00 – 18.00, în condiţiile în care cadavrul acesteia a fost descoperit în acea zi, însă abia în jurul orelor 22.00-23.00“, au arătat procurorii.

sursa adevarul.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )