SOCANT ! IMAGINI ca din FILMELE DE GROAZA intr-un cimitir din Romania !

SOCANT ! IMAGINI ca din FILMELE DE GROAZA intr-un cimitir din Romania !

loading...

Imagini terifiante ca din filmele de groaza !

Au scos morții din sicrie si i-au aruncat prin cimitirul Dealul Florilor din DEJ. Imaginile macabre au ieșit la iveala sâmbăta dimineața după ce peste noapte hoții au scotocit prin cavouri pentru a fura bijuterii si bunuri cu care familiile si-au îngropat persoanele dragi.

Potrivit someseanul.ro., Descoperirea macabra a fost anuntata de o familie care dimineata s-a dus la cimitir pentru a face curat la un mormant. Oamenii au rămas înmărmuriți atunci când au găsit, într-un cavou, mai multe cadavre scoase din sicrie de hoți.

E groaznic, e o junglă, sunt bălării peste tot și lângă mormântul bunicilor mei este un cavou deschis și înăuntru sunt toate sicriele răsturnate și rupte și morții sunt printre ele, și ei acolo. Am văzut morți stafidiți, de bună dimineață. Și unul numai de la bust în jos, că restul e rupt”, a mărturisit o dejeanca jurnalistilor.

Prezenta bucatilor de cadavre pe jos s-ar putea datora cainilor care l-ear fi scos din cavouri sau acestea s-ar fi rupt in momentul in care profanatorii au vandalizat sicriile.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )