SOCANT ! TU SA NU FACI ACEEASI GRESEALA ! DE CE A MURIT asistenta din Barlad ?

SOCANT ! TU SA NU FACI ACEEASI GRESEALA ! DE CE A MURIT asistenta din Barlad ?

loading...

Acum cateva ore, a fost finalizată necropsia Paulei Stîngă, bârlădeanca în vârstă de 39 de ani, mamă a două fetițe mici, a cărei moarte subită i-a consternat familia și a impresionat un oraș întreg.
SOCANT !

Rezultatul a confirmat diagnosticul medicilor bărlădeni și întărește și mai mult bănuiala că fosta asistentă medicală, acum femeie de afaceri, lua pastile de slăbit.

Tanara a suferit două stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitată de cadrele medicale de la ATI.

“Pacienta a decedat în urma unui șoc septic provocat de sespis. Este o infecție generalizată a organismului care a survenit ca urmare a unei bronhopneumonii”, a declarat, pentru Est News, medicul legist Sergiu Săvinescu, care a efectuat necropsia.
Altfel spus, Paula Stîngă a făcut o bronhopneumonie, ceea ce i-a determinat sepsisul. Literatura de specialitate definește sepsisul ca fiind răspunsul inflamator sistemic al organismului, declanșat de invazia microbiană. Boala determină apariția de complicații cardiopulmonare.

Medicul legist Sergiu Săvinescu a admis că rapiditatea cu care infecția i-a cuprins organismului ar putea fi explicată de faptul că femeia era foarte slăbită, având o imunitate extrem de scăzută, efecte pe care le dă consumul de pastile de slăbit.

“Persoanele supraponderale care vor să slăbească rapid și necontrolat se confruntă cel mai adesea cu o scădere extremă a imunității. În general, pe un asemenea teren, sepsisul se instalează rapid”, a explicat medicul Săvinescu.

citeste mai mult aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )