SOCANT ! Un mare lanţ de supermarketuri din România retrage de pe piaţă unul dintre cele mai consumate produse

SOCANT ! Un mare lanţ de supermarketuri din România retrage de pe piaţă unul dintre cele mai consumate produse

loading...

SOCANT !

CORPUL STRĂIN descoperit de un client

REWE România, proprietarul magazinelor Penny Market şi XXL Mega Discount, a anunţat că a retras ciocolată ‘Crazy Collection’ din toate magazinele, după ce un client a identificat un corp străin în produs.

REWE România, proprietarul magazinelor Penny Market şi XXL Mega Discount, informează că a fost notificată, în data de 28 martie 2016, de către un consumator, care a identificat un corp străin în produsul ‘Crazy Collection’ şi în consecinţă a retras în aceeaşi zi produsul respectiv din toate magazinele, într-o cantitate de aproximativ 3.250 de bucăţi, informează un comunicat de presă al societăţii remis luni seară.

SC REWE România precizează totodată că a notificat Autoritatea Naţională Sanitara Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVA) şi că a declanşat o rechemare voluntară a produsului ‘Crazy Collection’ ciocolată cu lapte cu biscuiţi cu cacao 300 grame, termen de expirare 12.02.2017, comercializat în magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount.

Consumatorii care au cumpărat produsul din lotul menţionat au fost rugaţi să nu îl consume şi să îl returneze în oricare magazin Penny Market sau XXL Mega Discount, pentru a primi contravaloarea acestuia. Retailerul a anunţat că nu este obligatorie prezentarea bonului fiscal la returnarea produsului.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )