STIRE-BOMBA ! 3 ATACATORI IDENTIFICATI in cazul Bruxelles. IATA-I IN IMAGINE !

STIRE-BOMBA ! 3 ATACATORI IDENTIFICATI in cazul Bruxelles. IATA-I IN IMAGINE !

loading...

IATA-I IN IMAGINE !

Doi kamikaze din aeroportul Zaventem din Bruxelles au fost identificati. Cei doi erau cunoscuţi poliţiei belgiene pentru activităţile lor infracţionale, fiind căutaţi şi pentru implicare în atacurile teroriste din Paris din noiembrie soldate cu 130 de morţi.

Cel de-al treilea atacator se numeste Najim Laachraoui si nu a fost capturat inca.

Doi belgieni, fraţii Khalid şi Brahim El Bakroui, au fost identificaţi drept presupuşii atacatori kamikaze care s-au detonat pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, marţi dimineaţă, fiind căutaţi şi în cadrul anchetei privitoare la atentatele din Paris, anunţă RTBF, citând o sursă din poliţie. Atacatorul căutat de autorităţile belgiene care a fost surprins de camerele de supraveghere de pe aeroportul Zaventem, reuşind să scape, este Najim Laachraoui, fiind şi el implicat în atentatele din Paris, în care ar fi avut un rol decisiv.

Khalid El Bakraoui ar fi închiriat sub un nume fals un apartament din zona Forest, din suburbiile Bruxellesului, unde au avut loc săptămâna trecută operaţiuni de amploare ale poliţiei pentru arestarea lui Salah Abdeslam, islamistul dat în urmărire generală timp de patru luni pentru implicare în atentatele teroriste din Paris şi care a fost arestat vinerea trecută.

În apartamentul respectiv, au fost găsite amprentele lui Abdeslam şi a murit un islamist algerian în confruntările cu poliţia.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )