STRIGATOR LA CER ! ROMANCA UCISA la Florenta si abandonata de sofer !

STRIGATOR LA CER ! ROMANCA UCISA la Florenta si abandonata de sofer !

loading...

O româncă, pe nume Marcela Florentina Sandu, de 31 de ani, rezidentă la Altopascio, şi-a pierdut viaţa în noaptea dintre 27 şi 28 februarie într-un accident rutier care s-a produs la Fucecchio (Firenze).

Dupa prima reconstituire a faptelor, în jurul orei 4.15, un Mercedes clasa C condus de un albanez cu încă 2 persoane la bord a derapat, intrând într-un copac şi răsturnându-se. Sub ploaia deasă, Marcela Sandu a fost aruncată afară din habitaclu, fiind apoi lovită de o altă maşină, care venea din direcţie opusă.

Bărbatul de la volanul ultimului autovehicul a coborât şi a chemat imediat salvatorii. Femeia, în ciuda tentativelor de reanimare la faţa locului, şi-a pierdut viaţa ca urmare a gravelor traumatisme şi fracturi suferite.

La locul tragediei au ajuns mai multe ambulanţele, împreună cu pompierii şi carabinierii. La sosirea acestora, cetățeanul albanez aflat la volanul Mercedesului dispăruse, fiind găsit câteva ore mai târziu la Serviciul de Urgenţă din Pescia cu o tăietură la cap.

Si o amică a acesteia cu varsta de 30 de ani a suferit rani usoare, ea ramanand prinsă între fiarele contorsionate ale Mercedesului.

Bărbatul care a provocat aceasta tragedie a fost denunţat pentru neacordarea primului ajutor şi omor din culpă.
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )