STRIGATOR LA CER ! Uite ce „sărace” sunt fetele lui Vadim, în bolidul de lux al tatălui

STRIGATOR LA CER ! Uite ce „sărace” sunt fetele lui Vadim, în bolidul de lux al tatălui

loading...

Eugenia și Lidia nu au renunțat la mașina lui Vadim Tudor, deși intenționau să o vândă. Rasfatate fiind, ele au șofer personal.

Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani) nu au muncit niciodată, pentru că Vadim Tudor le-a răsfățat toată viața. Deși s-au plâns că sunt sărace lipite și că vor vinde bolidul de lux al tatălui, fetele „Tribunului” se lăfăie în aceeași mașină scumpă. Automobilul este un Chrysler 300C, fabricat în 2010.

În urmă cu doar câteva luni, familia fostului lider al PRM anunțau că vor scoate la vânzare Chryslerul tatălui lor, însă se pare că nu au găsit niciun cumpărător sau poate că acum le merge mai bine.

O astfel de mașină se vinde la un preț care variază între 10.000 și 23.000 de euro, în funcție de starea în care se află. În 2010, la vremea la care a fost cumpărat, autovehicului costa în jur de 30.000 de euro.

În noiembrie, au fost scoase la licitație obiectele de artă ale lui Corneliu Vadim Tudor, reunite în „Colecția unui român”. Suma totală strânsă a fost de 62.335 de euro. După moartea „Tribunului”, mai multe nume sonore s-au oferit să le ajute pe fetele lui, rămase fără niciun venit. Printre cei care și-au oferit sprijinul s-a numărat și Gigi Becali, care însă a fost refuzat după ca a spus că nu va ajuta niciunul dintre cățeii fostului senator. De la Nick Rădoi au primit 2.000 de euro, dar Lidia și Eugenia au fost nevoite să îi înapoieze integral banii, pe motiv că nu le-ar fi fost adresați lor, ci altui caz umanitar.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )