TERIFIANT ! Români ameninţaţi de italieni cu MOARTEA: ”Vă vom da foc !”

TERIFIANT ! Români ameninţaţi de italieni cu MOARTEA: ”Vă vom da foc !”

loading...

Pentru unul, plătesc toţi !

Românii stabiliți în Teramo, Italia, au fost amenințați de “băieții foarte răi” din zonă. “Hoţi urâţi albanezi şi români, dacă se repetă acest lucru vom pedepsi fiecare străin care a venit să locuiască aici”. Acesta este mesajul făcut public în localitate, scrie Gazeta Românească.

Amenințările la adresa românilor vin pe fondul unor serii de spargeri de case care au avut loc în Teramo. “Au existat mai multe furturi şi diferite semnalări în ultimul timp în această zonă. Aţi încercat să intraţi în casa mea şi aţi reuşit în altele, însă vă jur pe mama mea că dacă se mai repetă acest lucru eu ucid şi torturez fiecare străin care a venit să locuiască aici!”, spun “băieții răi”.

“Fac filări, vă urmăresc”, continuă mesajul, “şi când vă aşteptaţi mai puţin vă pun o cagulă pe cap şi vă duc unul câte unul acasă la mine şi vă fac rău, foarte mult rău!”.

“Vă sfătuiesc cu tărie pe cei care locuiţi aici de puţin timp să respectaţi acest cartier, altfel în scurt timp vom veni la locuinţele voastre şi vă vom da foc!”, mai spun italienii, informează b1.ro, citând Gazeta Românească.

Concluzia este cuprinsă într-o avertizare care confirmă deplina neîncredere, dacă nu chiar ura, faţă de străinii sosiţi de curând în zonă: “Reţineţi că pentru unul plătesc toţi!”.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )